Betalingsbetingelser

MYKA’s hjemmeside accepterer vi alle sædvanlige kreditkort og betalinger via PayPal, Apple Pay Vær opmærksom på, at betalinger skal være gennemført, før vi kan sende varer.


Vores produkter er personlige og håndlavede i overensstemmelse med dit specifikke design og dine ønsker. Vi påbegynder produktionen af din ordre efter betalingsbekræftelsen.


For at lægge din bestilling hos MYKA, skal du blot klikke enten på "Fortsæt til betaling" eller "PayPal Checkout" knappen på hjemmesiden. Du vil automatisk blive ført til betalingsiden, hvor du vil have mulighed for at betale enten med dit kreditkort eller via PayPal.


NYHED! Nu tilbyder vi også fakturabetaling via Klarna!
Med fakturabetaling via Klarna går handelen hurtigere, siden du kun skal registrere et minimum af informationer og undgår en længere registreringsproces. Du betaler først ved modtagelsen af varerne, via det vedlagte girokort. Det er 100% sikker betaling, for dig, der gerne vil være helt sikker, før du betaler for din bestilling.


For at kunne tilbyde dig Klarnas betalingsmetoder vil vi muligvis ved kassen videregive dine personlige data i form af kontakt- og bestillingsoplysninger til Klarna for at de kan vurdere, om du er berettiget til deres betalingsmetoder og til at skræddersy disse betalingsmetoder til dig. Dine overførte personoplysninger behandles i overensstemmelse med Klarnas egen fortrolighedserklæring.


Hvis du ønsker at betale med dit kreditkort, så skal du blot benytte dig af "Fortsæt til betaling" på indkøbskurv-siden. Du kan betale med AMEX, Mastercard, Eurocard, Diners or Visakort.

Visa MasterCard Amex Klarna Apple Diners Discover

Vores betalingsystem har 2048 bit kryptering og sikre servers, hvilket gør det muligt for dig at betale uden at skulle frygte misbrug.

Detaljer fra dit kredit kort bliver ikke behandlet eller gemt på vores MYKA-servere, og ingen af dine oplysninger bliver delt med tredjeparts-personer.