VI GARANTERER TRYG HANDEL


SIKKER BETALING
Foretag din betaling med fuld sikkerhed!
Vores betalings system har 128 bits kryptering og sikre servers.
Vi accepterer alle normale kreditkort, bankoverførsel og betaling via PayPal.
Dine kreditkortoplysninger er ikke behandlet via eller gemt på vores servers, og ingen informationer vidergives til en tredjepart.

GARANTI
Hvis det usandsynlige skulle ske, at du modtager et ødelagt smykke eller et smykke med fejl, eller hvis dit smykke bliver udsat for skade fra almindelig brug, har vi Produktgaranti.
Hvis det usandsynlige skulle ske, at du modtager et ødelagt smykke eller et smykke med fejl, eller hvis dit smykke bliver udsat for skade fra almindelig brug, vil vi med glæde reparere eller fremstille et nyt produkt uden ekstra beregning, eller refundere din betaling, ved returnering af din ordre.
Vær venlig at kontakte os hurtigst muligt E-Mail.
Alle vores smykker er automatisk indbefattet af en 6 Måneders begrænset garanti, med mulighed for at opgradere til Udviddet Garanti på op til et års garanti på udvalgte smykker.

FRAGTFORHOLD
Vi tilbyder forsikrede forsendelser globalt!
Dette er vores standardforsendelse for alle bestillinger.

Her kan du finde oplysninger for allefragtforhold.

RETURFORHOLD
Blandt forhandlere af smykker, med vores mulighed for returnering og bytte, selv i forhold til voresTopkvalitets-smykker med Personligt Præg.
.
Det er muligt at returnere nye, ubrugte smykker indenfor 100 dage. Refunderinger inkluderer ikke forsendelsomkostninger. Eftersom at vores smykker er specialfremstillede personligt, bliver vi nødt til at tage et omkostningsgebyr på 30% af de returnerede smykker.

Vær venlig at kontakte os for information vedrørende returnering.

VILKÅR OG BETINGELSER
Hensynet for dine fortrolige oplysninger er af yderste vigtighed for os.
Vi hverken sælger, overfører, udlejer eller handler dine oplysninger til tredjeparts-modtagere.

Ved bestilling fra MYKA (tidligere MYKA) accepterer du følgende omstændigheder til fulde vilkår og betingelser.

OM OS
Vi er dedikerede til at tilbyde smykker af højeste Kvalitet til de bedste priser, ledsaget af Fortræffelig Kundeservice. Vi har forpligtet os selv til at tilbyde dig betjening af højeste klasse under trygge og sikre online-forhold.


Førstegangskøber hos MYKA (tidligere MYKA)? Tjek disse bedømmelser fra vores kunder og se hvorfor du bør vælge MYKA (tidligere MYKA) for dine smykker med personligt præg!