MYKA rabatkoder og kuponkoder

Tilmeld dig vores specielle tilbud og

FÅ 10% RABAT

Opdage meningsfulde gaver til dig selv eller en du holder kær

jewelry boxes
Fornavn
E-mail
* Nogle obligatoriske felter er ufuldstændige eller forkerte.
ABONNERE
x
Tak for tilmeldingen!
Tjek din indbakke for din første overraskelse
Hos MYKA tilbyder vi hundredevis af personlige ringe, armbånd, halskæder og øreringe med en helt særlig mening. Den perfekte gave til enhver lejlighed - uanset om det er til mors dag eller fars dag, brudepigerne, eller Valentine’s day - find en personlig gave til enhver på din liste. Find unikke smykker til mænd, mor, bedsteforældre, børn og endda kæledyr! Med produkter fremstillet af materialer af høj kvalitet som 18 karat guld, krystaller og diamanter er vores nye smykker designet måned til måned for at passe til forestående begivenheder og for at passe til øjeblikkets smykketendenser.
Vi tilbyder kundeservice af høj standard, rimelige priser, gratis forsendelse og flot gaveindpakning.
Hold dig opdateret ved at tilmelde dig MYKAs nyhedsbrev. Modtag opdateringer om særlige tilbud for vores abonnenter, nye smykkedesigns og interessant læsestof fra vores blog. Find sneak peeks fra vores nye kollektioner, få early bird-muligheder før alle de andre og få oplysninger om konkurrencer eller giveaways, som vi planlægger. Sidst, men ikke mindst kan du modtage inspiration og styling tips samt de seneste modenyder direkte i din indbakke.
Alt du behøver at gøre, er at indtaste kuponkoden i kuponkodefeltet, inden du går til betaling. Udforsk alle dine favorit looks og foretrukne designs til din smykkesamling.