LAG-PÅ-LAG SMYKKER

DET HANDLER OM LAGENE

Gå med dine sølv- & guldhalskæder i lag. Dobbelt så mange halskæder = dobbelt så stilfuldt. Din personlige stil skinner igennem når du bærer dine smykker lag-på-lag og gør dem til dine egne.
KØB HALSKÆDER

DEN PERFEKTE
ARMBÅNDSTABEL

Lav din egen imponerende armbåndsfest med armbånd, der er lavet til at blive stablet. Kreér en stabel der bliver set ved at parre armbånd så du opnår et overdådigt look.
KØB ARMBÅND

STABELBARE RINGE

Vi har lavet præcis det du skal bruge til den perfekte stabel. Du vil få masser af misundelige blikke, når du kombinerer sølv-, guld-, og navneringe i en harmonisk og perfekt matchende stabel.
KØB RINGE

ET UDTRYK FOR DIN
PERSONLIGE STIL

EEn af de nyeste smykketrends er lag-på-lag, hvilket giver dig muligheden for at anvende dine smykker optimalt og  skabe diverse effekter med forskellige smykker i lag. Jo flere, jo bedre og MYKA har alle de personlige smykker du har brug for når du mixer og matcher hver dag og på din egen facon.

Vælg og miks de personlige, stabelbare armbånd, der gør dit look lige så unikt som dig. Du skal endelig ikke holde dig tilbage; stabl armbånd og kreér et raffineret look med tekstur og lad armbåndene tale for sig selv. Fremhæv dine hænders skønhed ved at bære dine ringe elegant på flere fingre eller stabl flere ringe på samme finger. Stabl dine kæder! Bevar den klassiske stil med lag-på-lag halskæder, der udtrykker din personlighed.

Vores kollektion af lag-på-lag smykker består af fortryllende sterlingsølv, forgyldte og rosaforgyldte smykker, samt 18 kt. guld.

Alt går op i en højere enhed, når det lykkes at lave den perfekte, personlige stabel. Rock den ultimative smykketrend lige nu ved at blande dine smykker lavet af forskellige metaller og giv dem dit personlige præg i form af dit initial, navn, fødselsdag eller ord der er vigtige for dig, alt afhængigt af hvilket fantastisk smykke du vælger. På den måde  har du desuden en uforglemmelig og elegant gave!

VISA MER VISA MINDRE