MinNavneHalskæde Vurderinger

Den smukkeste halskæde købt til mit barnebarn Maise. Hun blev så glad for den. Hun havde ønsket sig den fordi vi havde købt en magen til til hendes kusine Sara. Det er virkeligt et flot stykke arbejde de laver. Har selv fået en derfra også, og er så tilfreds. Kun masser af roser herfra.
Mai-britt B. - Hjallerup, Danmark 2017

Jeg er så glad for mit armbånd. Jeg har det på hele tiden, og det har jeg haft lige siden jeg modtog det med posten.
Mette T. - Søborg, Danmark 2017

Er super glad for den og alle syntes den er smuk.
Winnie Z. - Føllenslev, Danmark 2017

Flot kæde! Super dejlig service:-)
Sarah M. - Brabrand, Danmark 2017

Ringen er flot - navnene står skarpe og tydelige.
Frieda G. - Hedensted, Danmark 2017

Rigtig flot arbejde og god kvalitet.
Anne J. - Hvide Sande, Danmark 2017

Fint produkt der levede op til mine forventninger.
Hanne S. - Kastrup, Danmark 2017

Den er bare så flot og bragte stor glæde ved modtagelsen.
Bettina H. - Grindsted, Danmark 2016

Hurtig betjening og modtagelse af bestilling. Rimelig pris.
Inger H. - Ikast, Danmark 2016

Jeg modtog min halskæde igår, og jeg er helt vild med den! Jeg har modtaget mange komplimenter allerede! Tak
M.R. – Odense, Danmark 2016

Første klasse fra start til slut. Min datter er meget glad og alle hendes venner spørger hvor hun fik hendes halskæde. Godt gjort!
K.E. Nyborg, Danmark 2016

Tak for min bestilling. Jeg var meget glad for at den kom så hurtig som den gjorde, og den ser meget flot ud. Mine kone er meget tilfreds. Endnu en gang tak for en meget smuk halskæde.
I.M. - Roskilde, Danmark 2016

Jeg elsker denne halskæde! Købte tre som julegaver og de blev rigtig godt værdsat. Ville ønske jeg havde fået en selv. Jeg tror jeg vil købe en Carrie halskæde til mig selv nu!
S.D. - Randers, Danmark 2016

Ville bare sige tak for halskæden jeg bestilte til min kæreste. Leveringen var så hurtig, og hun var virkelig imponeret. Vil helt sikkert bruge jer igen! :)
R.R. - Aalborg, Danmark 2016

Smuk halskæde. Enkel og hurtig bestilling og levering.
C.B. - Odense, Danmark 2015

God service - hurtig levering og i perfekt orden! Halskæden var virkelig pengene værd og leveringen var meget hurtig. Jeg vil anbefale at tilføje den flotte gaveæske - det blev en perfekt gave.
R.H. – Århus, Danmark 2015

Jeg synes deres virksomhed er udmærket med kommunikation. Den er meget hurtig, og det er meget værdsat. Jeg kommer helt sikkert til at handle hos jer igen. Mange tak.
E.L. - Vejle, Danmark 2015

Jeg har købt navnehalskæder til begge mine ældste børnebørn fra MinNavneHalskaede.dk. Jeg er så tilfreds med produkterne, og jeg agter også at købe en til mit yngste barnebarn, når hun er gammel nok til at sætte pris på det og sikkert for hende at bruge.
R.A. - Rønne, Danmark 2015

Jeg skriver lige her for at takke MinNavneHalskæde.dk. Den vare i har sendt mig er perfekt og jeres service er udmærket! I har gjort julen meget speciel for både mig og min kæreste, så mange tak. Hvis blot alle internetbutikker havde haft denne fremragende service! Tak igen for en glimrende købsoplevelse! Glædelig jul til alle på mitnavnehalskæde.dk og et godt nytår fra en meget tilfreds kunde.
M.F - København, Danmark 2015

Ville bare sige tak for halskæden jeg bestilte til min kæreste. Leveringen var så hurtig, og hun var virkelig imponeret. Vil helt sikkert bruge jer igen! :)
R.R. - Aalborg, Danmark 2015

Jeg ville bare takke teamet for al jeres hjælp med mine forespørgsler. Min halskæde kom i dag, og jeg er mere end tilfreds med den. Den er virkelig smuk, og jeg er sikker på min datter vil elske den. Denne er en gave til hendes 21-års fødselsdag i næste uge, og jeg er sikker på hun vil værdsætte den. Mange tak.
E.T. - Silkeborg, Danmark 2014

Hej, jeg ville bare sige tak for halskæden. Jeg har lige fået den med posten i dag, og jeg elsker det! Jeg kan ikke vente med at bruge den i morgen. Jeg var lidt skeptisk for materialet, men det er fantastisk, og jeg er helt vild med det! Sæt dette i Deres kundeudtalelser hvis der er behov. Jeg har tænkt mig at anbefale jer til alle! Og ... selvfølgelig, hvis jeg beslutter jeg vil have nogle flere, vil jeg helt sikkert være tilbage HER! Så mange tak! :)
D.I. - Herning, Danmark 2014

Det var meget nemt at bestille, og når jeg mailede for at høre hvor lang tid det ville tage, svarede i meget hurtigt. Pakken kom lige så hurtigt som jeg havde forventet! Jeg vil derfor brug jer igen.
C.S. - Århus, Danmark 2014

Jeg har modtaget min smukke dobbelt-tykkelse navnehalskæde i sølv i dag, og jeg er så tilfreds med den - jeg elsker den! Jeres hjemmeside har gjort det så nemt at bestille og det var en enestående oplevelse fra start til slut. Kvaliteten af halskæde er fremragende, og jeg ville ikke tøve med at anbefale jer til venner. Og jeg vil helt sikkert købe fra jer igen.
B.J. - Randers, Danmark 2014

Mange tak for den gode kundeservice, det sker ikke ofte.
K.J. - Sønderborg, Danmark 2014

Hjemmesiden var meget nem at bruge og let at søge efter den type halskæde jeg var på udkig efter. God service, Strålende selskab!
K.W. København, Danmark 2013

Copyright © 2012-2019 MinNavneHalskæde.
Alle rettigheder forbeholdes.