Mere end
4.6 millioner
venner
DELTAG I FESTEN

Returning og Annullering

Hos MinNavneHalskæde gør vi vores bedste for at gøre hvert eneste personificerede smykke lige så smukt og uvurderligt som det minde, det repræsenterer. Men hvis du mener, at du har modtaget et smykke, der er blevet beskadiget eller har en fejl, bedes du venligt informere os om det med det samme.

Vi vil meget gerne høre fra dig, og vi vil gøre vores bedste for at refundere din betaling eller ombytte dit smykke. Send os en email her for at informere os om returnering eller afbestilling.


Forhold for Returnering


Nye, ubrugte smykker kan returneres til MinNavneHalskæde indenfor 60 dage efter modtagelse.
Vær opmærksom på at returnerede produkter vil blive pålagt et omkostningsgebyr på 30%, da de er personificerede og derfor unikke.


Forhold for Annullering


Så snart din ordre er blevet afgivet begynder vi fremstillingen af dit personificerede smykke. Hvis du ønsker at annullere dit køb, vil din ordre blive pålagt et omkostningsgebyr på 30% af den samlede pris.

Kontakt venligst vores kundeservice, hvis du ønsker at annullere din ordre.

Annulleringer vil blive behandlet samme dag, vi modtager din anmodning om annullering af ordren. Det kan tage op til seks uger, før refundering bliver indsat på den konto, du brugte til at betale for ordren.

MinNavneHalskæde forbeholder sig til hver en tid retten til at ændre denne politik. Oplysninger om ændringer vil fremgå af denne side.
Hvis du har spørgsmål vedrørende ordreannullering eller vores øvrige politiker, bedes du venligst kontakte vores kundeserviceteam.


Visa Mastercard Dankort Bankoverførsel Diners Klarna Paypal SSL Betaling via kreditkort behandles af Paypal.com Inc. gennem 2048-Bit SSL
krypteret Secure Server for højeste sikkerhed på nettet
Copyright © 2012-2017 MinNavneHalskæde. Alle rettigheder forbeholdes.