RETURNERING OG ANNULLERING

Hos MYKA gør vi vores bedste for at gøre hvert eneste personificerede smykke lige så smukt og uvurderligt som det minde, det repræsenterer. Men hvis du mener, at du har modtaget et smykke, der er blevet beskadiget eller har en fejl, bedes du venligt informere os om det med det samme. Hvis du ikke er 100 % tilfreds med dit produkt vil vi med glæde ombytte det til et andet inden for 100 dage fra købsdatoen. Vi vil meget gerne høre fra dig, og vi vil gøre vores bedste for at refundere din betaling eller ombytte dit smykke. Send os en email hery for at informere os om returnering eller afbestilling.

Forhold for Returnering

Hvis du ikke er 100% tilfreds med dit produkt, kan nye, ubrugte varer returneres til MYKA inden for 100 dage efter levering. Ikke-personliggjorte smykker er berettiget til fuld refusion, hvis det er inden for 30 dage efter levering. Personlige smykker er lavet specielt til dig, og kan derfor returneres til enten ombytning eller butikskredit.

Hvis en kunde er berettiget til en prisforskel refusion, vil de modtage refusionen i form af butikskredit. Kontante refusioner vil ikke blive udbetalt. Butikskreditten vil være lig med prisforskellen mellem den oprindelige købspris og den opdaterede varepris på tidspunktet for anmodningen.

Forhold for Annullering

Når din ordre er afgivet, begynder vi straks processen med produktion af dine personlige varer. Da hver vare er unikt lavet til vores kunder, og vi starter produktionen med det samme, så giv os venligst besked inden 2 timer efter afgivelse af din ordre, hvis du vil annullere den. Vær opmærksom på, at vi efter 2 timer kan vi tilbyde enten ombytning eller butikskredit. For at annullere din ordre bedes du kontakte vores kundeservice-team her . Annullering er kun mulig inden varen er afsendt. Annulleringer vil blive behandlet den dag, vi modtager din annulleringsanmodning.

MYKA forbeholder sig til hver en tid retten til at ændre denne politik. Oplysninger om ændringer vil fremgå af denne side. Hvis du har spørgsmål vedrørende ordreannullering eller vores øvrige politiker, bedes du venligst kontakte vores kundeserviceteam.