COVID-19 opdatering. Læs mere
Til vores kunder,
Vi vil gerne dele de foranstaltninger, vi foretager som følge af Coronavirus (COVID-19), for at sikre den fortsatte trivsel af alle hos Min navnehalskæde, samt vores kunder.

Vores kunder og medarbejderes helbred er af højeste prioritet i alt, hvad vi foretager os. Derfor bliver vores kontorer og værksteder løbende rengjort og disinficeret. Alle vores medarbejdere er instrueret i at overholde Sundhedsstyrelsens vejledninger for håndvask og hygiejne. Vi overvåger udviklingen tæt og foretager nødvendige justeringer for at sikre et sterilt og sundt arbejdsmiljø.

Som din leverandør af personlige smykker er vi opsatte på fortsat at levere den oplevelse af Min navnehalskæde, som du kender og forventer, i et sundt arbejdsmiljø, der fremmer og beskytter alles trivsel. For at sikre DIN sikkerhed bliver alle smykker grundigt rengjort før forsendelse. Vi tilbyder også leveringsmetoder, der ikke kræver personlig kontakt, da vores forsendelsesvirksomhed kan lægge pakken uden for din dør.

På grund af ekstra sikkerhedsforanstaltninger i forbindelse med COVID-19, kan leveringstiden være længere end normalt. Vi værdsætter din tålmodighed i denne tid.

Vi er opsatte på at sikre dig en nem og sikker oplevelse. Vores hjemmeside er åben, og vi opererer som normalt, med alle nødvendige foranstaltninger. Du er velkommen til at kontakte vores kundeserviceteam med eventuelle spørgsmål og bekymringer.

Pas på dig selv og dine kære.
Teamet bag Min navnehalskæde
Luk

Om Os

VORES MISSION

Min navnehalskædes sande kald er at fejre livets dyrebare øjeblikke med meningsfyldte smykker.

Hvert enkelt af vores håndlavede smykker fremstilles unikt og specielt til dig. Ved hjælp af de helt rigtige designs, metaller og månedssten bevares dine minder i fantastiske personlige smykker, der siger mere end ord.

Det er et privilegium at være en del af din livsrejse og at se vores arbejde spreder glæde.
Og det er grunden til vi elsker det, vi laver.

VORES MISSION1 VORES MISSION2 VORES MISSION3 VORES MISSION4

DERFOR SKILLER VI OS UD

Der er ingen grænser for de minder, du kan forevige hos Min navnehalskæde.

Siden 2007 har vi indfanget over 5 millioner kunders vigtige øjeblikke i livet og leveret meningsfulde smykker til over 50 lande. Vores overkommelige priser og gratis forsendelse i kombination med smukke muligheder for gaveindpakning og udsøgte kundeservice, bringer os i kontakt med mennesker over hele verden og fra alle samfundslag. Med tusindvis af produkter tilgængelige i flere metaller og med adskillige muligheder for personalisering, bliver vores specialfremstillede produkter ved med at røre hjerter og bringe glæde til alle, der værdsætter dem.

Custmers
Custmers
Over 5 millioner kunder
Countries
Countries
Over 50 lande
Truck
Truck
Gratis fragt over hele verden
pen
pen
Ubegrænsede muligheder for personalisering

SÅDAN FUNGERER DET

Kom med om bag kulisserne, hvor magien sker.
Dine smykker gennemgår sin egen rejse, før de finder vej til dig!

Vi skaber nye designs på månedsbasis, så vores smykker altid passer til din smag og dine gavelejligheder. Dine smykker er lige så unikke, som du er. Alle indgraveringer og personlige tilpasninger udføres med hånden, og hver enkel sten udvælges omhyggeligt og ses efter for glans og klarhed. Hvert smykke bærer på et særligt minde, der helt sikkert får dig til at smile. Som prikken over i'et  poleres dine smykker til perfektion og pakkes med en kærlig hånd, klar til et liv fyldt med kærlighed.

SÅDAN FUNGERER DET1 SÅDAN FUNGERER DET2 SÅDAN FUNGERER DET3 SÅDAN FUNGERER DET4

Se svarene på vores oftest stillede spørgsmål under FAQ.
For anmeldelser skrevet af nogle af modebranchens bedste bloggere, klik venligst her.
For yderligere spørgsmål, kommentarer, komplimenter eller bekymringer står vores førsteklasses kundeserviceteam altid klar og hører gerne fra dig.
Copyright © 2007-2020 MinNavneHalskæde.
Alle rettigheder forbeholdes.