I vores kerne er vi et dynamisk og kreativt team, der brænder for design, mode og fejrer de bemærkelsesværdige øjeblikke, der former vores liv.

Vi tror på, at hvert individ bærer i sig en smuk narrativ længsel efter at blive delt, og en tydelig essens, der længsler efter at blive udtrykt. Siden 2006 har vi designet meningsfulde, enestående smykker, unikke og storslående som de mennesker, der bærer dem.

Fejr livets højdepunkter med MYKA.
Håndlavet kvalitetVi er utrolig stolte over, at vores smykker er designet og produceret internt af et fantastisk team af eksperter. Dette høje niveau af håndværk giver os den ultimative kreative frihed til at skabe unikke smykker. Hvert smykke, vi laver, er omhyggeligt håndlavet af genbrugsmetaller af høj kvalitet. Vores ædel- og halvædelsten er etisk fremskaffet og bæredygtigt fremstillet, og alle vores diamanter er laboratoriedyrkede for at undgå udnyttende og miljøskadelig minedriftspraksis.
For alle, til enhver lejlighed MYKA smykker er designet til at blive personliggjort. Vi vil gerne have, at du tager vores designs og virkelig gør dem til dine egne. Uanset om det er en navnehalskæde til at udtrykke dig selv eller en gave til en forælder med indgraveret navne af deres børn, tilbyder vi noget særligt for enhver smag. Begrebet 'meningsfuldt' er ikke en forbigående tendens - det holder tidens tand. Vores smykker er alsidige, tidløse og lavet til at holde. Med en dedikation til fair priser er vores mission at gøre fine, enestående smykker tilgængelige for alle.
Hvor det hele begyndte MYKA blev grundlagt i 2006 for at indkapsle særlige øjeblikke i personlige og unikke smykker. Selvom vi startede som et lille team, har en vis tro og ubarmhjertig beslutsomhed formet os til det, du ser i dag. Et internationalt anerkendt smykkemærke med over 7M tilfredse kunder. Et team på over 600 mennesker – stolt er 67 % af os kvinder, og vi kom sammen fra alle verdenshjørner. Et socialt fællesskab med over 7 millioner følgere og abonnenter.
Fællesskab Vores kunder er drivkraften bag alt, hvad vi gør. Dine historier inspirerer os, og din passion bevæger os. Vores højeste prioritet er at fejre dine specielle øjeblikke og skabe en følelse af fællesskab. Tag med os på denne rejse ved at følge os på sociale medier, tagge os på dine billeder eller abonnere på vores nyhedsbreve. Du er velkommen til at kontakte os med yderligere spørgsmål, kommentarer eller bekymringer.