Mere end
4.6 millioner
venner
DELTAG I FESTEN

Forsendelse


Vi tilbyder GRATIS levering på ALLE bestillinger, lagt med vores almindelige forsendelser.Intet minimumsbeløb eller kuponkoder er påkrævet!

Vi tilbyder også gratis internationale forsendelser! Klik her for en oversigt over lande, som vi sender til.


Forsendelsesmetoder & PriserDin bestilling vil blive sendt til den af dig angivne adresse, i henhold til den valgte forsendelsesmetode:
Metode Forventet Leveringstid Pris
Standardlevering 12-14 bankdage Gratis
DHL-Ekspreslevering 5 bankdage 190 kr.
Læg venligst mærke til at: Den angivne leveringstid foroven, inkluderer både fremstilling og forsendelse, ligesom alle forsendelser er forsikrede af os.

*Du skal være opmærksom på, at forsendelser med DHL kræver en underskrift fra modtageren, angivet på pakken, i forbindelse med leveringen.

Oplysninger om AdressenVær opmærksom på, at det er kundens ansvar at oplyse os om en korrekt og fuld forsendelsesadresse. Hvis din forsendelsesadresse er en anden end faktueringsadressen, bedes du angive dette under betalingen.

Oplysninger om ForsendelseDu vil modtage en forsendelsesnotits ved afsendelse af din bestilling. Denne notits vil sendes elektronisk til den angivne email-adresse i bestillingen. Denne notits vil oplyse dig om datoen for afsendelsen. Du kan også følge processen fra bestilling til afsendelse af din bestilling, ved at logge ind på vores søg min bestilling side med dit bestillings ID og din email-adresse.

Læg venligst mærke til at du kun vil modtage et trackingnummer såfremt du lægger bestillingen med vores ekspresforsendelse.

Anslået LeveringstidDen anslåede leveringsdato afhænger af den valgte forsendelsesmetode. Leveringstider er angivet i bankdage og inkluderer ikke weekender og helligdage. Vær opmærksom på, at særligt fremstillede smykker kan tage længere tid at fremstille.

Læg venligst mærke til at : Hvis din bestilling ikke ankommer inden for den angivne leveringsperiode eller du skulle have andre spørgsmål angående forsendelse, er du mere end velkommen til at kontakte vores Kundeservice.Visa Mastercard Dankort Bankoverførsel Diners Klarna Paypal SSL Betaling via kreditkort behandles af Paypal.com Inc. gennem 2048-Bit SSL
krypteret Secure Server for højeste sikkerhed på nettet
Copyright © 2012-2017 MinNavneHalskæde. Alle rettigheder forbeholdes.