FORSENDELSE

Forsendelsesmetoder

Metode
Anslået leveringsdato
Gratis levering
Modtag den mellem 05-02-2021 - 08-02-2021
Standardlevering
Modtag den mellem 01-02-2021 - 04-02-2021
Ekspreslevering
Modtag den mellem 24-01-2021 - 27-01-2021

Vi tilbyder også gratis internationale forsendelser! Klik her for en oversigt over lande, som vi sender til.

Læg venligst mærke til at:
Den angivne leveringstid foroven, inkluderer både fremstilling og forsendelse, ligesom alle forsendelser er forsikrede af os.
*Du skal være opmærksom på, at forsendelser med DHL kræver en underskrift fra modtageren, angivet på pakken, i forbindelse med leveringen.

Den enkelte kunde er ansvarlig for eventuelt pålagt told i forbindelse med internationale forsendelser. Minnavnehalskaede har ingen kontrol over sådanne opkrævninger og er ikke ansvarlig for toldmyndigheders eller pakkeleverandørers handlinger.

COVID-19 Leveringspolitik

Vores online webshop og smykkeværksted fungerer som normalt. Vi tager alle de nødvendige sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger og forventer ikke nogen forsinkelser i produktion og levering i øjeblikket.

Alligevel kan der ske COVID-19 relaterede forsinkelser, som vi ikke kan forudse. Når du vælger din leveringsmetode, anbefaler vi at du overvejer ekspresforsendelse for hurtigere levering direkte til din dør.

Oplysninger om Adressen

Vær opmærksom på, at det er kundens ansvar at oplyse os om en korrekt og fuld forsendelsesadresse. Hvis din forsendelsesadresse er en anden end faktueringsadressen, bedes du angive dette under betalingen.

På grund af COVID-19 kan du nu ændre din forsendelsesadresse op til 48 timer efter, du har afgivet din bestilling.

Oplysninger om Forsendelse

Du vil modtage en forsendelsesnotits ved afsendelse af din bestilling. Denne notits vil sendes elektronisk til den angivne email-adresse i bestillingen. Denne notits vil oplyse dig om datoen for afsendelsen. Du kan også følge processen fra bestilling til afsendelse af din bestilling, ved at logge ind på vores søg min bestilling side med dit bestillings ID og din email-adresse.
Læg venligst mærke til at du kun vil modtage et trackingnummer såfremt du lægger bestillingen med vores ekspresforsendelse.

Anslået Leveringstid

Den anslåede leveringsdato afhænger af den valgte forsendelsesmetode. Leveringstider er angivet i bankdage og inkluderer ikke weekender og helligdage. Vær opmærksom på, at særligt fremstillede smykker kan tage længere tid at fremstille.

Med ekstra sikkerhedsforanstaltninger på grund af COVID-19 leverer vi alle ordrer rettidig med 95% af vores ordrer leveret til tiden. Nogle af vores ordrer kan blive forsinket, og vi værdsætter din tålmodighed i denne tid.

Læg venligst mærke til at:
Hvis din bestilling ikke ankommer inden for den angivne leveringsperiode eller du skulle have andre spørgsmål angående forsendelse, er du mere end velkommen til at kontakte vores Kundeservice.
Copyright © 2007-2021 Min Navne Halskæde
Alle rettigheder forbeholdes.