Ringstørrelse Guide

Der er flere faktorer der påvirker ringstørrelsen foruden selve tykkelsen på fingeren. For det første er fingrene ikke helt runde, selv om de fleste ringe er. For det andet er forskellen i størrelsen mellem fingerled og det sted, hvor en ring sidder også med til at påvirke valget af ringstørrelse. For det tredje ændrer fingrene størrelse afhængigt af kroppens kemi og temperatur.


Den størrelse du har valgt er også påvirket af den specifikke ring. Bredere ringe og de, hvor en sten stikker ud mod fingeren, vil kræve større størrelser end tyndere ringe, selv for den samme finger. Ofte er den bedste måde at afgøre ringstørrelse på, at gå til en guldsmed for en måling eller at få ringen tilpasset.


Vi vil dog gerne tilbyde dig en metode til at hjælpe dig med at finde din rigtige ringstørrelse og en tabel over omregninger fra amerikanske og udenlandske størrelser.


HVORDAN DU FINDER DIN RINGSTØRRELSE

1. Klip en strimmel, der er ca. 12 cm lang og 2 cm bred ud fra et stykke papir.

2. Pak papirstrimlen omkring den bredeste del af fingeren. Du kan bruge en gammel ring til hjælpe med at finde det bredeste sted.

3. Brug en pen eller blyant til markere det punkt på papiret, hvor enderne af papirstrimlen overlapper hinanden (form en hel cirkel).

4. Brug en lineal til at måle længden fra ydersiden til stregen på papiret og rund op til nærmeste hele cm. (decimal ækvivalenter er angivet i tabellen) eller millimeter rundet op, hvis det er nødvendigt.

5. Find den nærmeste måling på størrelsetabellen for at bestemme din ringstørrelse.


Brug millimeter for en mere nøjagtig størrelse.

Ringstørrelse-TabellCopyright © 2012-2019 MinNavneHalskæde.
Alle rettigheder forbeholdes.