Vi er alle i samme båd: Vores hjemmeside er som altid åben. Lær mere
Til vores kunder,
Vi vil gerne dele de foranstaltninger, vi foretager som følge af Coronavirus (COVID-19), for at sikre den fortsatte trivsel af alle hos Min navnehalskæde, samt vores kunder.

Vores kunder og medarbejderes helbred er af højeste prioritet i alt, hvad vi foretager os. Derfor bliver vores kontorer og værksteder løbende rengjort og disinficeret. Alle vores medarbejdere er instrueret i at overholde Sundhedsstyrelsens vejledninger for håndvask og hygiejne. Vi overvåger udviklingen tæt og foretager nødvendige justeringer for at sikre et sterilt og sundt arbejdsmiljø.

Som din leverandør af personlige smykker er vi opsatte på fortsat at levere den oplevelse af Min navnehalskæde, som du kender og forventer, i et sundt arbejdsmiljø, der fremmer og beskytter alles trivsel. For at sikre DIN sikkerhed bliver alle smykker grundigt rengjort før forsendelse. Vi tilbyder også leveringsmetoder, der ikke kræver personlig kontakt, da vores forsendelsesvirksomhed kan lægge pakken uden for din dør.

Vi er opsatte på at sikre dig en nem og sikker oplevelse. Vores hjemmeside er åben, og vi opererer som normalt, med alle nødvendige foranstaltninger. Du er velkommen til at kontakte vores kundeserviceteam med eventuelle spørgsmål og bekymringer.

Pas på dig selv og dine kære.
Teamet bag Min navnehalskæde
Luk

Vejledning for pleje

Vi er af den overbevisning at den rette viden om smykkepleje, vil gøre hele forskellen for vedligeholdelsen af dit smykkes glans.
Derfor vil vi anbefale dig, at læse følgende guide for vedligeholdelse af dine smykker købt hos os.

Grundlæggende pleje-instruktioner:

Der er visse ting, der kan undgås for at sikre mange års glæde af dine navnesmykker. F.eks. kan det stærkt anbefales at undgå kontakt med kemikalier. Forskellige almindelige kemiske forbindelser kan slide på guld og sølv. Rengøringsmidler kan påvirke overfladen af armbånd, halskæder (krystal halskæde, akryl halskæde, Swarovski halskæde, osv.) og navnøreringe, samt påvirke den naturlige glans.

På grund af disse kemiske reaktionerne, er det altid en god idé at fjerne dine navnesmykker når du tager et brusebad, ved rengøring, anvendelse af makeup, cremer, hårspray eller parfume.
Derudover kan klor påvirke farven af dit guldsmykke og vi anbefaler derfor at fjerne alle guldsmykker inden du går i swimmingpool og / eller jacuzzi.
Til sidst, sørg for at fjerne dine navnesmykker når du skifter tøj eller sover, da det kan sætte sig fast på stof, gå i stykker eller revne.

Rengøring af guld og sølv smykker:

Fordi sølv i sidste ende vil blive plettet, jo mere du tager dig af dit sølvsmykke her og nu, desto mere rengøringstid du vil spare senere. Vi anbefaler, at du regelmæssigt fjerner fingeraftryk og snavs med en pudseklud. For at fjerne fingeraftryk, olier eller snavs, tilsættes en lille mængde mild flydende sæbe med en halv kop varmt vand, sæt smykket i blød i 2-3 minutter, skyl grundigt efter med rent vand og lad smykket tørre inden videre brug.

Med sølv pletter er det vigtigt at rengøre med pudsemiddel. Det er generelt bedst at benytte de kendte mærker, fordi billigere produkter ofte kan forårsage ridser.
Nogle eksempler er Brasso eller Bistro, men tjek altid med sælgeren hvad der bedst kan anbefales. Disse produkter er let tilgængelige i supermarkeder, smykkebutikker, sølvforhandlere samt på internettet.


Copyright © 2007-2020 MinNavneHalskæde.
Alle rettigheder forbeholdes.