COVID-19 opdatering. Læs mere
Til vores kunder,
Vi vil gerne dele de foranstaltninger, vi foretager som følge af Coronavirus (COVID-19), for at sikre den fortsatte trivsel af alle hos Min navnehalskæde, samt vores kunder.

Vores kunder og medarbejderes helbred er af højeste prioritet i alt, hvad vi foretager os. Derfor bliver vores kontorer og værksteder løbende rengjort og disinficeret. Alle vores medarbejdere er instrueret i at overholde Sundhedsstyrelsens vejledninger for håndvask og hygiejne. Vi overvåger udviklingen tæt og foretager nødvendige justeringer for at sikre et sterilt og sundt arbejdsmiljø.

Som din leverandør af personlige smykker er vi opsatte på fortsat at levere den oplevelse af Min navnehalskæde, som du kender og forventer, i et sundt arbejdsmiljø, der fremmer og beskytter alles trivsel. For at sikre DIN sikkerhed bliver alle smykker grundigt rengjort før forsendelse. Vi tilbyder også leveringsmetoder, der ikke kræver personlig kontakt, da vores forsendelsesvirksomhed kan lægge pakken uden for din dør.

På grund af ekstra sikkerhedsforanstaltninger i forbindelse med COVID-19, kan leveringstiden være længere end normalt. Vi værdsætter din tålmodighed i denne tid.

Vi er opsatte på at sikre dig en nem og sikker oplevelse. Vores hjemmeside er åben, og vi opererer som normalt, med alle nødvendige foranstaltninger. Du er velkommen til at kontakte vores kundeserviceteam med eventuelle spørgsmål og bekymringer.

Pas på dig selv og dine kære.
Teamet bag Min navnehalskæde
Luk

Tips til rensning af smykker

Sådan renser du dine smykker
Med tiden kan forskellige faktorer være skyld i at dine smykker mister deres glans, hvis de ikke plejes ordentligt. Du kan polere din smykkesamling på mange forskellige måder, så der er ingen grund til at de blot ligger i dit smykkeskrin og aldrig bliver brugt. Find ud af, hvordan du bedst tager dig af dine smykker med disse nemme tips til at gøre det derhjemme! Hold dine smykker lige så smukke og skinnende, som de var, da du købte dem.


Så land tid tager det: 5 minutter

Saml de ting du skal bruge til at rense dine smykker med:
En skål
Tandbørste
Mild sæbe
En klud

Sådan renser du dine smykker forberedelse

TRIN 1: Forberedelse


Klargør følgende redskaber, før du går i gang.
Du skal bruge : En skål, en tandbørste, mild sæbe, fri for vaskemiddel, en blød, fnugfri mikrofiberklud
Sæbevand

TRIN 2 : Sæbevand


  • Gnid smykkerne med den bløde klud for at genoprette den naturlige glans.
  • Derefter blandes et par dråber mild vaskemiddel-fri sæbe med varmt vand i en skål.
Læg i blød og børst

TRIN 3 : Læg i blød og børst


Læg dine smykker i blød (et smykke ad gangen) og dyb derefter en blød børste i sæbevandet og skrub dine smykker forsigtigt. Dette sørger for en grundig rengøring af hvert enkelt smykke.
Skyl og tør

TRIN 4: Skyl og tør


Skyl hvert smykke omhyggeligt. Efter skylning tørres hvert enkelt smykke ved forsigtigt at duppe med kluden.

Ringpleje

Når du rengør dine ringe, anbefaler vi at følge ovenstående trin, men efterlad ringene i sæbevandet natten over, før du skrubber dem med den bløde tandbørste. For at holde dine ringe ekstra skinnende, anbefaler vi at du renser dem med nogle ugers mellemrum.

Fra morgen til aften

Det er vigtigt, at du passer godt på dine smykker hele døgnet. Husk at:

  1. Smykker bør være det sidste, du tager på under din morgenrutine. Påfør make-up, parfume, og deodorant først, så det ikke påvirker dine smykker. Og klæd dig også på først, så smykkerne ikke fanges i tøjet.
  2. Når du begiver dig ud af huset, skal du helst undgå at udsætte dine smykker for direkte sollys! Ligesom solens stråler kan skade vores hud, kan de også skade vores smykker- især dine ædelstene!
  3. Undgå at have dine smykker på, mens du svømmer, da både saltvand og klor kan påvirke dem.

Tally Moran
SKREVET AF

Et madelskende, socialt mediedyr i tyverne besat af stil og med en uendelig kærlighedsaffære med mode- og livsstilstemaer. Tally er tekstforfatter og stemmen bag Min navnehalskæde Bloggen.
Copyright © 2007-2020 MinNavneHalskæde.
Alle rettigheder forbeholdes.