DEN PERFEKTE MORS DAG GAVE – PERSONLIGE SMYKKER

Den perfekte Mors dag gave
Findes der en bedre måde at vise din mor, du holder af hende på end med personlige smykker? Vores unikke speciallavede smykker er den perfekte mors dag gave; en hun vil sætte pris på i de kommende mange år. Vores kollektion af smykker til mor er fyldt med gode gaveideer, som din mor helt sikkert vil elske!

En gave hun vil elske at bære

Mødre elsker vores navnehalskæder og de er nemme at bestille, da det eneste du skal vide er, hvilket navn du vil have på den. Kædelængden er ikke noget problem, da den gennemsnitlige kædelængde til kvinder er 40 cm eller du kan eventuelt gå efter 45 cm, hvis du vil have halskæden til at hænge lidt lavere. Se vores kædelængde-guide for yderligere information. Vi har et stort udvalg af halskæder, der kan tilpasses med enhver indgravering.

Mors halskæde med graverede børne-charms

Halskæder med indgravering

En halskæde med indgravering fungerer rigtig godt som en gave til mors dag. Vores smykker er altid populære på grund af det personlige aspekt; det er ikke bare endnu et smykke. En af vores favoritter er Mors halskæde med graverede børne-charms. Elsket, fordi man kan få graveret navnene på alle ens kære på søde små børne-charms. Mødre elsker smykker, der viser deres familie frem og især, når hvert enkelt barns charm laves med et personlig twist. En indgraveret halskæde med udskåret hjerte er også et rigtig sødt smykke, som din mor vil sætte pris på.

Livets træ smykker

Livets træ halskæder har spredt sig som ringe i vandet blandt mødre verden over. Disse smukke halskæder har familiemedlemmernes navne indgraveret sammen med et træ, der repræsenterer det stærke bånd i familien. Hvis du leder efter en gave til en mor, der har mere end to børn, vil dette helt sikkert få glædestårerne frem. Mange af vores livets træ halskæder kan endda tilpasses med månedssten, der repræsenterer fødselsmåneden for hvert enkelt barn.

Andre populære smykker

Leder du efter forskellige typer smykker, såsom en halskæde med bogstav eller en smuk halskæde med månedssten? Mor vil helt sikkert forgude al den omtanke, der ligger i disse personlige gaver! Du kan også vælge blandt vores mange forskellige halskæder med hjerte, der fås med eller uden månedssten og kan bestilles i sølv, forgyldt eller endda i guld! Hvis du elsker diamanter, kan du endda tilføje en for at gøre gaven ekstra særlig.

Navneringe

En anden unik mulighed er at give din mor en ring med indgravering. En ring er en klassisk gave; enkel, men også noget helt særligt. Hvis du kender din kones eller mors ringstørrelse, glemmer du ikke det øjeblik, hvor hun tager denne særlige gave på og du ser hendes ansigt lyse op. Det er gratis at få ringen tilpasset, så hvis du har skudt lidt ved siden af mht. ringstørrelsen, kan vi altid rette den til for dig.

Ringe til mor

Hvis mor har to eller tre børn, hvorfor så ikke vise det frem med en mor ring? Hvis hun har to børn, kan du vælge at placere børnenes navne på henholdsvis den øverste og nederste ring med familiens efternavn eller dit navn i midten! Hvis der er tre børn, kan du få alle tre navne indarbejdet i ringen. Hvis du har problemer med at finde ud af mors ringstørrelse, så tjek vores guide for at finde hendes størrelse i al hemmelighed.

Skræddersyet specielt til dig

Alle vores smykker er 100% speciallavede og er dermed en perfekt personlig gave til både mødre og bedstemødre. Besøg vores kollektion af smykker til mor for at se andre smykker mor vil elske! Og glem ikke at bestille i tide for at modtage din gave til mors dag. Vi tilbyder altid gratis og sikker forsendelse, så gør det personligt i år med en gave fra Min navnehalskæde! Glædelig Mors Dag!
Copyright © 2012-2019 MinNavneHalskæde.
Alle rettigheder forbeholdes.