Den perfekte morsdagsgave – personaliserede smykker

Hvordan kan man bedre vise mor at man holder af hende, end med smykker med personligt præg? Vores unike speciallavede smykker er den perfekte morsdagsgave, en gave hun vil værdsætte i mange år fremover. Vores Morskollektion er fyldt av flotte gaveideer som din mor kommer at elske!

Vores navnesmykker er et kæmpehit blandt mødre. Det enkleste er at bestille en halskæde, siden det er svært at tage gruelig fejl af kædestørrelsen. Normal kædelængde for kvinder er 40 cm, men du kan også vælge 45 cm hvis du ønsker at kæden skal hænge noget lavere.

Vi fører et meget stort udvalg af halskæder som kan gives personligt præg med en indskrift efter eget valg. Du kan vælge mellom vores mange vil du skatte det øjeblik, da hun sætter denne særprægede gave på sin finger og hendes ansigt lyser op. Har du problemer med at finde hendes ringstørrelse, kan du tjekke vores smykker er ikke kun ordinære smykker, men helt unikke på grund af det personlige aspekt.

En anden favoritartikel er vores personlige plade-halskæde i sølv, som er værdsat fordi man kan tilføje og indgravere alle sine næreste og kærestes navne. Mødre elsker smykker som viser deres familie frem! Vores halskæde med børnecharms er et andet hit blandt mødre, som præsenterer hvert barnevedhang med et personligt tvist. Et graveret børnearmbånd er også en sød sag, som din mor vil sætte pris på. Dette armbånd har børnevedhæng med hver deres unikke indgravering. På udkig efter lidt kærlighed med dit smykke? Prøv vores meget populære og udsøgte graverede hjertehalskæde i sterlingsølv.

Er du på udkig efter noget i en anden retning, som en bogstavhalskæde, eller vores praktfulde Circle of Life-smykke? Mor vil blive begejstret for tanken bag denne personaliserede gave!

En anden unik mulighed er at give din mor en ring med personligt præg. En ring er en klassisk gave – enkel, men også speciel. Hvis du kender din kones eller din mors ringstørrelse, vil du skatte det øjeblik, da hun sætter denne særprægede gave på sin finger og hendes ansigt lyser op. Har du problemer med at finde hendes ringstørrelse, kan du tjekke vores guide til at bestemme ringstørrelser. Det er gratis at forandre ringens størrelse, så hvis du tager en smule fejl kan vi altid fikse det for dig.

Alle vores smykker er 100% speciallavede, og er slik de perfekte, personlige gaver for både mødre og bedstemødre. Tjek vores Morskollektion for flere smykker, som hun vil elske!

Gør det personligt i år med en gave fra MinNavnehalskæde.dk! Glædelig morsdag!
Copyright © 2012-2019 MinNavneHalskæde.
Alle rettigheder forbeholdes.