Vi står sammen: Vores webshop er åben. Læs mere
Til vores kunder,
Vi vil gerne dele de foranstaltninger, vi foretager som følge af Coronavirus (COVID-19), for at sikre den fortsatte trivsel af alle hos Min navnehalskæde, samt vores kunder.

Vores kunder og medarbejderes helbred er af højeste prioritet i alt, hvad vi foretager os. Derfor bliver vores kontorer og værksteder løbende rengjort og disinficeret. Alle vores medarbejdere er instrueret i at overholde Sundhedsstyrelsens vejledninger for håndvask og hygiejne. Vi overvåger udviklingen tæt og foretager nødvendige justeringer for at sikre et sterilt og sundt arbejdsmiljø.

Som din leverandør af personlige smykker er vi opsatte på fortsat at levere den oplevelse af Min navnehalskæde, som du kender og forventer, i et sundt arbejdsmiljø, der fremmer og beskytter alles trivsel. For at sikre DIN sikkerhed bliver alle smykker grundigt rengjort før forsendelse. Vi tilbyder også leveringsmetoder, der ikke kræver personlig kontakt, da vores forsendelsesvirksomhed kan lægge pakken uden for din dør.

På grund af ekstra sikkerhedsforanstaltninger i forbindelse med COVID-19, kan leveringstiden være længere end normalt. Vi værdsætter din tålmodighed i denne tid.

Vi er opsatte på at sikre dig en nem og sikker oplevelse. Vores hjemmeside er åben, og vi opererer som normalt, med alle nødvendige foranstaltninger. Du er velkommen til at kontakte vores kundeserviceteam med eventuelle spørgsmål og bekymringer.

Pas på dig selv og dine kære.
Teamet bag Min navnehalskæde
Luk

Find din ringstørrelse med vores ring størrelsesguide

RINGSTØRRELSE
Fingre findes i alle størrelser og former og det gør dine ringe også. Når du handler online, er det afgørende at du ved, hvad din ringstørrelse er, så det du køber passer perfekt. Er du ikke sikker på, hvordan du skal finde din ringstørrelse? Den gennemsnitlige ringstørrelse til kvinder er mellem 49-54, mens den gennemsnitlige ringstørrelse til mænd varierer mellem 56.75 og 62.75. Du kan tage hen til en smykkeforretning for at finde din størrelse, men Min Navnehalskæde har en nem hjemme-metode, der hjælper dig med at finde din helt perfekte pasform!


Total tid til dette: 2 Minutter

Organiser de nødvendige værktøjer på forhånd:
Saks
Lineal
Papir
Kuglepen
Forberedelser

Trin 1: Forberedelser


Hav alle de nødvendige redskaber klar: Saks, lineal, et stykke papir og en kuglepen. Før du måler din finger, er der et par ting, du skal huske på:
  • Mål din finger sidst på dagen, når den er størst, eftersom vores fingre ændrer størrelse i løbet af dagen.
  • Mål din finger på tre til fire forskellige tidspunkter, da størrelsen afhænger af temperaturen - din finger krymper og udvider sig, når den er henholdsvis varm eller kold.
  • Sørg for at ringen kan komme over knoen.
Fold papiret

Trin 2: Fold papiret


  • Klip en papirstrimmel med målene cirka 20 cm lang og 1.5 cm bred.
  • Vikl papiret rundt om din finger tæt ved knoen, da dette er den tykkeste del af din finger og sørg for ikke at stramme det for meget for at sikre en behagelig pasform.
  • Husk at måle præcis den finger, som ringen skal sidde på. Brug en blyant eller kuglepen til at markere, hvor strimlen danner en komplet cirkel og enderne begynder at overlappe hinanden.
Mål

Trin 3: Mål


Brug din lineal til at måle afstanden fra papirets kant til den markerede linje. Husk at runde op til den nærmeste millimeter, da dette udgør din fingers omkreds. Notér din ringmåling på et separat stykke papir.
Ring størrelsesguide

Trin 4: Ring størrelsesguide


Nu hvor du ved, hvad dine mål er, kan du finde din størrelse! Anvend vores ring størrelsesguide eller ring størrelsesberegner nedenfor til at finde din tilsvarende ringstørrelse med! Et professionelt tip: Hvis dit mål ligger lige imellem to ringstørrelser, så vælg den største.
Ring størrelsesguide
Omkreds på indersiden (mm) Størrelse
44.2 44
45.5 45.25
46.8 46.5
48 47.75
49.3 49
50.6 50.25
52 51.5
53.1 52.75
54.4 54
55.7 55.5
57 56.75
58.3 58
59.5 59.75
60.8 60.5
62.1 61.75
63.4 62.75
64.6 64.25
65.9 66
67.2 67.25
Tally Moran
Skrevet af

Et madelskende, socialt mediedyr i tyverne besat af stil og med en uendelig kærlighedsaffære med mode- og livsstilstemaer. Tally er tekstforfatter og stemmen bag Min navnehalskæde-bloggen.Copyright © 2007-2020 MinNavneHalskæde.
Alle rettigheder forbeholdes.