Gratis gaveindpakning

Package_Banner_DT

Du skaber minderne, vi fanger dem i smykker

Vi skaber smykker til enhver gavelejlighed. Lige fra mors dag til jul eller 'bare fordi'. På Min navnehalskæde finder du den perfekte gave til alle. Vores mål er at forevige uforglemmelige øjeblikke for mennesker over hele verden gennem personlige smykker, der taler for sig selv. Alle vores smykker fås i diverse ædelmetaller af høj kvalitet og med fine ædelstene. De er fremstilletog pakket ind i hånden, med kærlighed.
Package_img1_DT

Gratis gaveindpakning

Efter du har placeret din ordre pakkes dit personlige smykke ind i vores gratis signatur gaveæske eller pouch. Vores designere vurderer og vælger, hvilken der passer bedst til dit smykke, som leveres lige til døren med et smil! Vores gaveæsker og pouches er lavet omhyggeligt for at beskytte dine smykker, så de er lige så smukke og skinnende som da du købte dem. Vi elsker den personlige kontakt med vores kunder; hvert enkelt smykke pakkes ind med ren kærlighed.

Luksus gaveindpakning

Vi går skridtet videre, når det kommer til gaveindpakning. Når du modtager din pakke, skal det føles som om, du åbner en gave til dig selv. Vi tilbyder luksus gaveinpakning som en ekstra prik over i'et på den enestående gave til din elskede. Denne unikke ud af boksen-mulighed omfatter en gaveæske (i diverse størrelser alt efter smykket), gavepose og et kort. Så du kan sende lige den personlig hilsen, du måtte ønske for 39 kr. Vores æsker er designet til at opbevare dine smykker ekstra godt beskyttet, så de bevarer glansen.
Package_img2_DTCopyright © 2007-2020 Min Navne Halskæde
Alle rettigheder forbeholdes.