Del på:

Størrelsesguide for Smykker

Find den perfekte størrelse med vores guides!
male langde pa halskade

Hvordan finder man sin kædelængde

Her er nogle lette trin, der kan hjælpe dig til at vælge den rigtige kædelængde til din personlige halskæde.

Læs mere
armband storrelse

Hvordan måler du størrelsen på dit armbånd?

Armbånd fås i mange forskellige størrelser og former og er et godt supplement til din smykkesamling. Når du skal vælge armbånd størrelse, er det afgørende at være sikker på, at du vælger en størrelse, der sidder perfekt. Dette gælder især, når du køber armbånd online, for det er selvfølgelig meget letterere når du ved, hvad den rigtige størrelse er. Det er enkelt at måle din armbånd størrelse, og det kan gøres hjemmefra med almindelig ting fra hjemmet!

Læs mere
bangle armband storrelse

Find din bangle armbånd størrelse

Når du handler online, er det vigtigt at vide, hvad din størrelse er, så du kan foretage det perfekte køb. MYKAs trin-for-trin hjemmeguide hjælper dig med at finde den perfekte størrelse!

Læs mere
ringstorrelseguide

Find din ringstørrelse med vores ring størrelsesguide

Fingre findes i alle størrelser og former, og det gør dine ringe også. Når du handler online, er det afgørende at du ved, hvad din ringstørrelse er, så det du køber passer perfekt. Er du ikke sikker på, hvordan du skal finde din ringstørrelse? Den gennemsnitlige ringstørrelse til kvinder er mellem 49-54, mens den gennemsnitlige ringstørrelse til mænd varierer mellem 56.75 og 62.75. Du kan besøge en smykkeforretning for at finde din størrelse, men MYKA har en nem hjemme-metode, der hjælper dig med at finde din helt perfekte pasform!

Læs mere
smykkepleje

Sådan passer du på dine smykker

Få dine smykker til at stråle med disse enkle tips.

Læs mere