10 grunde der beviser at mor er den bedste

10 grunde, der beviser at mor er den bedste

Morsdag er lige rundt om hjørnet! Det er på tide at tænke på, hvordan vi skal fejre vores mødre. De er jo helt fantastiske, synes du ikke? De rydder op efter os når vi er syge, men har aldrig selv en "sygedag", de griner altid af vores vittigheder, uanset hvor dårlige de er (og nogle gange er de virkelig dårlige), og da vi var små, sang de godnat sange, og forsikrede os samtidig, at der ikke var en monster under sengen. Personlige smykker er den perfekte gave til at vise din mor, hvor meget du elsker og sætter pris på hende.
 1. Mødre er glamourøse!

  Alle piger husker at prøve vores mødres høje hæle, og vores ønske om at have lige så fantastiske sko som hendes i vores eget klædeskab en dag! Da vi blev lidt ældre, forsøgte vores mor at købe tøj til os i de nyeste stiler, og selv når vi ikke kunne lide det så meget, vidste vi, at det var tanken der talte, mens vi i det hemmelige håbede, at hun havde beholdt kvitteringen! En mor forsøger altid at se godt ud, og selvfølgelig forstod vi, at hun ikke bevidst ville genere os ved at vælge ting, der måske ikke har været helt vores stil. Hvorfor ikke takke hende ved at gøre hendes garderobe ekstra speciel med en personlig mor halskæde til at supplere hendes foretrukne outfits?

 2. En mor er en superwoman!

  Mens hun planlagde dit bryllup eller fødselsdag, formåede din mor at folde tøjet, tale i telefon, gøre huset rent og se hendes foretrukne tv-program, samtidig med at huske den ugentlige indkøbsliste. Uanset hvad du havde brug for, tog mor sig af det med det samme - og hvis du beder hende om det i dag, vil hun fortsætte med at hjælpe dig, selvom du har forladt reden.

 3. Ingen laver bedre chocolate chip cookies end mor.

  Den ekstra ingrediens? Det er kærlighed - og den gør de små kager mere smagsfulde. Hvis du er heldig, vil hun endda lade dig slikke skålen. Apropos søde runde små chokolade småkager, hvorfor ikke forkæle mor med et mor armbånd. Det er en god måde at sige tak for al den kærlighed, hun har givet dig gennem årene.

 4. Når du har ondt, er din mor der for dig.

  En mor er altid klar til at berolige følelserne, kysse blå mærker og sætte plaster på sår og skader. Uanset om du er 5, 12, 26 eller 32, får din mor dig til at føle dig bedre tilpas med det samme.

 5. Mødre giver os altid mad, uanset vores alder.

  Når du kommer hjem fra universitetet i weekenden eller kommer forbi for et hurtigt visit, forkæler din mor dig med dine yndlingsretter! Vær sulten når du kommer, fordi hun elsker at se dig nyde de vidunderlige måltider, hun laver.

 6. Mødre giver dig gratis opbevaringsplads.

  En mor giver dig altid lov til at gemme dit ekstra "ragelse" i hendes hjem. Tøj, smykker, og forskelligt tingeltangel, du ikke ønsker at tage med dig, men ikke ønsker at smide ud, vil hun heldigvis gemme på dine vegne. Selvfølgelig vil hun sjovt nok spørge dig fra tid til anden, hvornår du planlægger at hente dine ting! Forkæl hende med foto smykker, og bliv ikke overrasket hvis hun holder dit barndoms soveværelse klar til dine besøg.

 7. Mødre er gode til at lytte

  Ingen er bedre til at lytte til din klage end din mor! Uanset om det handler om en dårlig fødselsdagsgave, din kæreste gav dig, forfærdelige karakterer, eller at du ikke fik en lønforhøjelse på arbejdet, vil hun altid lytte og give dig de råd, du har brug for.

 8. Mødre får vasketøjet til at dufte fantastisk!

  Hvordan gør de det? Det får vi aldrig at vide - men hvis du ikke ønsker at vaske dit tøj på universitetet, kan du altid tage dit vasketøj hjem til mor. Hun vil måske klage over at skulle gøre det, men I bund og grund er hun glad for en undskyldning for at se dig.

 9. For din mor, er du altid smuk.

  Du bekymrer dig muligvis om dit udseende, men mor elsker dig lige som du er. Selvfølgelig vil hun altid være ærlig, hvis noget du har på, ikke er smigrende, eller hvis en ny hårfarve bare ikke passer til dig.

 10. Din mor elsker dig ubetinget!

  Der er ingen bedre grund end den!

Din mor er den bedste - og for alt, hun har gjort for dig (og det, hun fortsætter med at gøre), fortjener hun at blive forkælet til morsdag! Uanset om det er med en smuk indgraveret halskæde eller en trendy, personaliseret ring, der passer til alt, vil hun sætte pris på din omtanke. Hvem ved? Du kan endda blive belønnet med en ny omgang af dine yndlings chocolate chip cookies!
Copyright © 2012-2019 MinNavneHalskæde.
Alle rettigheder forbeholdes.