Hvad betyder infinity symbolet?

Hvad betyder infinity symbolet?
De af jer, der har levet under et moderæs og endnu ikke har udforsket denne nye tendens herlighed, I skal ikke bekymre jer, der er ingen tegn på, at infinity smykke trenden vil gå af mode. Mange mennesker nyder at tilføje en infinity halskæde eller et infinity armbånd til deres hverdagssmykker. Betydningen bag en infinity halskæde er faktisk ret smuk - den symboliserer evighed, bemyndigelse og evig kærlighed. For nogen kan infinity symbolet betyde forskellige ting. Så hvorfor fortsætter dette symbol med at være så populært?
Infinity-Navnehalskæde

Infinity symbolets oprindelse

Infinity symbolet, som kan spores tilbage til mystiske rødder i tibetanske og indiske kulturer, er bedst kendt som udtryk for et uendeligt beløb i matematik. Afledt af det latinske ord infinitas, der bogstaveligt talt betyder "uendelig", blev infinity symbolet, som vi kender det i moderne tid, opdaget i 1655 af matematikeren John Wallis. Wallis dannede udtrykket for at repræsentere et tal, der ikke havde nogen ende, det var uendeligtUendelig som en repræsentation af evig kærlighed og styrke kan også ses i det keltiske kors, hvis uendelig inspirerede form er et symbol for åndelig kærlighed. Endelig repræsenterer Ouroborus-slangen, som bider sin egen hale, og som er en del af den gamle egyptiske kultur, forholdet mellem begyndelsen og slutningen - en kan ikke eksistere uden den anden og derved skabes en evig cirkel

Guldbelagt Infinity-Navnehalskæde i Sterlingsølv

Infinity i dag

Med sine rødder indlejret i det, der er uendeligt, evigt og dermed ubrydeligt, er det ikke underligt, at mange organisationer anvender infinity symbolet og udnytter dets skildring af en uendelig ubrydelig kraft. Den seneste af disse er Reese Witherspons partnerskab med Avon, for at skabe et infinity armbånd som en vellykket fundraising kampagne for FN's Udviklingsfond for Kvinder. Infinity smykker er et symbol på kvinders selvstændighed og samtidig øger de bevidstheden om vold og chikanering af kvinder.

Vertikal Infinity-Halskæde med Månedsten

Infinity i moden

På grund af sin stærke betydning er infinity smykker ikke bare den perfekte gave, men også den perfekte tilsætning til din smykkesamling. Kombinér det med din egen unikke personlige stil, og du har et smykke, der ikke bare er stilfuldt eller tidsløst, men som også er et evigt minde om din kærlighed og relationer. Det mest populære infinity symbol kan ses i den klassiske infinity navnehalskæde, som er blevet videre udviklet til dobbelt infinity og vertikal infinity og til infinity hjertehalskæden.

Dobbelt Infinity-Ring med Indre Indgravering

Infinity ringe

En ring i sig selv kan ses som et symbol for evig kærlighed og engagement, men hvis den kombineres med infinity designet, har du skabt mere end blot et andet smykke, men snarere noget med en historie, der kan værdsættes for evigt. Infinity ringe kan være designet med et navn eller månedssten med et personligt præg, indlejret med cubic zirconia for ekstra glitter, eller med et dobbelt infinity symbol; det der er berygtet fra den populære TV serie, Revenge, for et unikt design, der har en endnu dybere betydning.
Copyright © 2012-2019 MinNavneHalskæde.
Alle rettigheder forbeholdes.