Vi står sammen: Vores webshop er åben. Læs mere
Til vores kunder,
Vi vil gerne dele de foranstaltninger, vi foretager som følge af Coronavirus (COVID-19), for at sikre den fortsatte trivsel af alle hos Min navnehalskæde, samt vores kunder.

Vores kunder og medarbejderes helbred er af højeste prioritet i alt, hvad vi foretager os. Derfor bliver vores kontorer og værksteder løbende rengjort og disinficeret. Alle vores medarbejdere er instrueret i at overholde Sundhedsstyrelsens vejledninger for håndvask og hygiejne. Vi overvåger udviklingen tæt og foretager nødvendige justeringer for at sikre et sterilt og sundt arbejdsmiljø.

Som din leverandør af personlige smykker er vi opsatte på fortsat at levere den oplevelse af Min navnehalskæde, som du kender og forventer, i et sundt arbejdsmiljø, der fremmer og beskytter alles trivsel. For at sikre DIN sikkerhed bliver alle smykker grundigt rengjort før forsendelse. Vi tilbyder også leveringsmetoder, der ikke kræver personlig kontakt, da vores forsendelsesvirksomhed kan lægge pakken uden for din dør.

På grund af ekstra sikkerhedsforanstaltninger i forbindelse med COVID-19, kan leveringstiden være længere end normalt. Vi værdsætter din tålmodighed i denne tid.

Vi er opsatte på at sikre dig en nem og sikker oplevelse. Vores hjemmeside er åben, og vi opererer som normalt, med alle nødvendige foranstaltninger. Du er velkommen til at kontakte vores kundeserviceteam med eventuelle spørgsmål og bekymringer.

Pas på dig selv og dine kære.
Teamet bag Min navnehalskæde
Luk

Hvordan vælger du størrelsen på dit armbånd?

Hvordan måler du dit håndled?

For at fastsætte størrelsen på dit håndled, kan du følge de simple trin i den ene eller begge af nedenstående metoder.
Begge metoder til at måle dit håndled, vil give dig en præcis estimering af størrelsen på dit håndled.

Bracelet size guide ELLER how to measure bracelet size

1) Papirsmetoden:

Tag en strimmel papir og vikl den omkring din handled lige under ledknoglen. Når papirsstrimlen sidder godt rundt om dit håndled (lad være med at stramme for meget til! Det skal sidde så løst eller stramt, som du ønsker, at armbåndet skal sidde), bruger du en blyant til at markere, hvor papirsstrimlen overlapper. Mål derefter længden på papirsstrimlen hen til den streg, du har tegnet. Det er størrelsen på dit håndled.

OR

2) Målebåndsmetoden:

Tag et målebånd og mål dit håndled lige under ledknoglen. Du bestemmer, hvor stramt du ønsker armbåndet skal være. Størrelsen på dit håndled i cm svarer til den størrelse på armbåndet, der passer dig.

Vælg den længde, der er nærmest din størrelse (1 størrelse større) som din anbefalede kædelængde.Copyright © 2007-2020 MinNavneHalskæde.
Alle rettigheder forbeholdes.