Sådan bærer du smykker med bogstaver

Få stilen! Sådan bærer du smykker med bogstaver

I en verden, hvor mange mennesker bærer smykker i mange populære stilarter, adskiller personlige smykker bærerne fra hinanden. Hos Minnavnehalskæde tilbyder vi mange unikke smykker - og smykkerne med bogstaver er altid populære. Folk elsker disse smukke ringe, armbånd og halskæder for deres enkelhed og alsidighed, samt deres evne til at fungere som samtaleemner. Vi håber, du vil nyde disse tips om styling og om at bære personlige smykker med bogstaver.

Bær dit eget initial

Når man taler om personlige smykker, er bogstaver en favorit! At bære din eget første eller sidste initial er en fantastisk måde at fejre en vigtig milepæl, give dig selv opmuntring eller påminde dig selv om at holde fast i dine mål. En diamanthalskæde med bogstav er en klassisk stilerklæring, som du kan være stolt af.

Bær din elskedes initialer

En af de hotteste måder at bære halskæder med bogstaver på? Ligesom Chloe Grace Moretz og Taylor Swift kan du vise, hvor meget du elsker din bedre halvdel ved at bære hans eller hendes initialer. Et armbånd med bogstav ser dejligt ud alene eller sammen andre armbånd. Prøv at bære det med et andet armbånd for endnu større betydning, eller vælg en stil, der indeholder elementer som uendelighedssymboler og hjerter.

Fejr familien med børnenes initialer

Der er ingen sødere måde at holde sine kære tæt på end ved at bære noget, der minder dig om dem hver gang du ser på det. En ring med bogstav er perfekt til at fejre dine børn, børnebørn, niecer eller nevøer. Den er nem at bære alene og sjov at stable, og kommer i en række forskellige stilarter, der passer til din unikke smag. Uanset om du foretrækker månedssten, monogrammer eller en kombination af flere ting, vil du elske at bære disse meningsfulde ringe.

Personlige smykker stablet og i flere lag

Delikate smykker ser fantastiske ud alene, men de er endnu mere stilfulde, når de bæres i lag. Vælg smykker i forskellige længder og endda i forskellige farver for at tilføje spændende dimensioner til dit daglige udseende.

En tendens til monogramsmykker

Monogram smykker har været populære i århundreder, men det har ikke stoppet designere fra at genopfinde udseendet! Nye tredimensionale stilarter, fantastiske armringe og udsøgte plade smykker er blot nogle få af vores favoritter. Ligesom andre personlige smykker kan du style disse smykker på en måde, der er mest meningsfuld for den person, der vil bære dem. Bogstaver er mest populære, men du kan oprette monogrammer med de første bogstaver af din kæres navn, de første bogstaver i dine kæledyrs navne eller endda de første bogstaver i en trio af ord, der har en særlig betydning. Mens udseendet er klassisk, kan du få et monogram til at udtrykke præcis det, du vil! Vores kollektion af monogramhalskæder er det perfekte sted at finde inspiration.

Hvilke halskæder med bogstaver er dine favoritter? Vi vil gerne høre fra dig i kommentarerne!
Copyright © 2012-2019 MinNavneHalskæde.
Alle rettigheder forbeholdes.