COVID-19 opdatering. Læs mere
Til vores kunder,
Vi vil gerne dele de foranstaltninger, vi foretager som følge af Coronavirus (COVID-19), for at sikre den fortsatte trivsel af alle hos Min navnehalskæde, samt vores kunder.

Vores kunder og medarbejderes helbred er af højeste prioritet i alt, hvad vi foretager os. Derfor bliver vores kontorer og værksteder løbende rengjort og disinficeret. Alle vores medarbejdere er instrueret i at overholde Sundhedsstyrelsens vejledninger for håndvask og hygiejne. Vi overvåger udviklingen tæt og foretager nødvendige justeringer for at sikre et sterilt og sundt arbejdsmiljø.

Som din leverandør af personlige smykker er vi opsatte på fortsat at levere den oplevelse af Min navnehalskæde, som du kender og forventer, i et sundt arbejdsmiljø, der fremmer og beskytter alles trivsel. For at sikre DIN sikkerhed bliver alle smykker grundigt rengjort før forsendelse. Vi tilbyder også leveringsmetoder, der ikke kræver personlig kontakt, da vores forsendelsesvirksomhed kan lægge pakken uden for din dør.

På grund af ekstra sikkerhedsforanstaltninger i forbindelse med COVID-19, kan leveringstiden være længere end normalt. Vi værdsætter din tålmodighed i denne tid.

Vi er opsatte på at sikre dig en nem og sikker oplevelse. Vores hjemmeside er åben, og vi opererer som normalt, med alle nødvendige foranstaltninger. Du er velkommen til at kontakte vores kundeserviceteam med eventuelle spørgsmål og bekymringer.

Pas på dig selv og dine kære.
Teamet bag Min navnehalskæde
Luk

Kædekollektion

Kæder har altid været en utrolig vigtig del af smykker siden de første mennesker begyndte at fremstille forskellige former for udsmykning, som skulle bæres enten om halsen, håndleddet eller anklen.
Som vores viden og evner til at fremstille smykker udvikles og forbedres, blev smykker mere lettilgængelige og populære, og mange forskellige typer kæder blev skabt.
Mange kædetyper opfattes i dag som værende utroligt trendy. Her er nogle af de mest populære!

Kongekæder

Kongekæder fremstilles ved at bruge små, firkantede led, som forbindes for at skabe en jævn overflade. Kongekæden, der er også kendt som Venedigkæde, er temmelig udbredte grundet deres holdbarhed og alsidighed.

 • Click Here Kongekæde i
  sterlingsølv
 • Click Here Kongekæde i 18 kt.
  forgyldt sterlingsølv
 • Click Here Kongekæde i 14 kt.
  massivt guld
 • Click Here Kongekæde i 14 kt.
  massivt hvidguld

Perlekæder

Perlekæder, består af små perler, der er forbundne til hinanden via en kort kædestav. Staven mellem kæderne kan variere fra en kort til en lang, for at give variation i udformningen.

 • Click Here Perlekæde af
  Sterlingsølv
 • Click Here Perlekæde af 18K
  Guldbelagt Sterlingsølv

Figarokæde

En figarokæde består af små runde og større rektangulære links, som sammen skaber et enestående design.
Kvinders figarokæder er sædvanligvis tyndere og mere delikate end figarokæder for mænd. Dette er den nemmeste måde at kunne se forskel på de to typer kæder.

 • Click Here Figarokæde i
  sterlingsølv
 • Click Here Figarokæde i 18 kt.
  forgyldt sterlingsølv

Rollekæder

En rollokæde består af en række symmetriske link, der er sat sammen i en kæde.
Det er holdbare og perfekte for vedhæng. Rollokæden tilbyder et simpelt, poleret look der kun kræver et minimum af dekoration.

 • Click Here Rollokæde i
  Sterlingsølv
 • Click Here Rollokæde i 18K
  forgyldt sølv

Twist-kæde

En twist-kæde , består af lange ovale links, der er tæt sat sammen, for at skabe en snoet kæde.
Twist-kædens vævede look for den til at fremstå solid og fyldig.

 • Click Here Twist-kæde af 14K
  massivt guld
 • Click Here Twist-kæde i 14K
  hvidguldCopyright © 2007-2020 MinNavneHalskæde.
Alle rettigheder forbeholdes.