Vilkår og Forhold for Brugergenereret Materiale (“BM”)

Ved at angive din accept af brugen af Brugergenereret Materiale (”BM”) af MinNavneHalskæde.com, accepterer du følgenede vilkår og forhold:
Du giver MinNavneHalskæde.dk og dets relaterede hjemmesider (kollektivt; ”MyNameNecklace-hjemmesider”) et ikke-eksklusivt, vedvarende, royalty-frit, fuldt betalt tilladelse til at gøre brug af og distribuere din BM, som er forsætligt indsendt eller accepteret af dig til brug af MinNavneHalskæde.dk, samt dit navn og fremvisning af dig deri (hvis dette forekommer), samt de af dig angivne personlige oplysninger i denne sammenhæng (kollektivt; ”Accepteret BM”). Det accepteret BM eller dele af det, kan blive brugt og distribueret på alle MinNavneHalskæde -hjemmesiderne og mediekanaler (inkluderende, men ikke begrænset til: hjemmeside, mobile sider, YouTube og så fremdeles...), samt MinNavneHalskæde reklamemedier (inkluderende, men ikke begrænset til: Facebook, Instagram, Google, Pinterest, nyhedsbreve, trykte materialer, og så fremdeles...). Det accepterede BM eller dele af det kan blive brugt til et ubegrænset antal fremvisninger globalt.
Du anderkender og accepterer at du ikke kan gøre krav på eventuelle indtægter, som MinNavneHalskæde -hjemmesiderne vil eller ikke vil tjene via brugen af din accepterede BM. MinNavneHalskæde -hjemmesiderne har retten til at foretage ændringer på det anderkendte BM, samt at ændre mængden af den totale mængde af det anderkendte BM. Du afstår hermed enhver ret eller krav, til at kontrollere eller godkende din anderkendte BM, som det er brugt og distribueret af MinNavneHalskæde -hjemmesiderne.
Du anderkender og forsikrer at dit anderkendte BM er fremstillet af dig og at du har sikret alle rettigheder, overgivelser og tilladelser, der er nødvendige for MinNavneHalskæde -hjemmesiderne at kunne gøre brug af og distribuere dit anderkendte BM. Du accepter, anderkender og forsikrer at du enten accepterer brugen af dit eget brugergenereret materiale eller at du accepterer brugen af en anden persons brugergenererede materiale med alle de tilhørende rettigheder og accept af dette, under de forhold dette er muligt for dig som værende overdragen dette eller som denne persons værge. Du alene er ansvarlig for det accepterede materiale overdraget af dig. Du accepterer, ikke at anderkende brugen af injurierende, nedgørende, misbrugende, obskønt, pornografisk, truende eller ulovligt materiale.

Sikkerhedskopiering af dit BM


Du bør aldrig lade kopien af dit accepterede BM på MinNavneHalskæde -hjemmesider fungere som din eneste kopi af dette materiale. Du bør sørge for dine egne kopier af dit materiale, så du ikke vil miste dit accepterede BM, i tilfælde af tab af data der kan påvirke MinNavneHalskæde -hjemmesider. Du bør ikke inkludere private oplysninger i dit accepterede BM.

Dispensation, udgivelser og erstatninger


Du anderkender at MinNavneHalskæde -hjemmesiderne vil gøre brug af de førnævnte forhold og vilkår, samt at du hermed afstår fra retten til krav af enhver art, mod alle parter relateret til brugen af de rettigheder og tilladelser angivet herunder. Du accepterer at erstatte, forsvare og friholde MinNavneHalskæde -hjemmesiderne fra alle krav, der måtte opstå på baggrund af brugen og distribueringen af dit accepterede BM.

Forbehold af rettighederne


MinNavneHalskæde -hjemmesiderne forbeholder sig retten til at oplyse al den information, som MinNavneHalskæde -hjemmesiderne anser nødvendigt for at tilfredstille enhver lov, regulering eller statslig anmodning, eller til at afvise at oplyse eller at fjerne enhver information eller materiale, i helhed eller dele af disse.
Vi forbeholder os retten til at ændre disse vilkår og betingelser på ethvert given tidspunkt, og du accepterer at forholde dig til den seneste version af disse Vilkår og Betingelser, hver gang du ser og indsender materiale til MinNavneHalskæde -hjemmesiderne.
Du bør ikke sende os din accept af vores brug af din BM, hvis du ikke accepterer og godkender vilkårende og betingelserne.


Copyright © 2012-2019 MinNavneHalskæde.
Alle rettigheder forbeholdes.