Betalingsbetingelser

Pa MinNavneHalskæde’s hjemmeside accepterer vi alle sædvanlige kreditkort og betalinger via PayPal. Vær opmærksom på, at betalinger skal være gennemført, før vi kan sende varerne.

Vores produkter er personlige og håndlavede i overensstemmelse med dit specifikke design og dine ønsker. Vi påbegynder produktionen af din ordre efter betalingsbekræftelsen.

For at lægge din bestilling hos MinNavneHalskæde, skal du blot klikke enten på "Fortsæt til betaling" eller "PayPal Checkout" knappen på hjemmesiden. Du vil automatisk blive ført til betalingsiden, hvor du vil have mulighed for at betale enten med dit kreditkort eller via PayPal.

NYHED! Nu tilbyder vi også fakturabetaling via Klarna!

Med fakturabetaling via Klarna går handelen hurtigere, siden du kun skal registrere et minimum af informationer og undgår en længere registreringsproces.

Du betaler først ved modtagelsen af varerne, via det vedlagte girokort. Det er 100% sikker betaling, for dig, der gerne vil være helt sikker, før du betaler for din bestilling. For mere information, klik her.

For at kunne tilbyde dig Klarnas betalingsmetoder vil vi muligvis ved kassen videregive dine personlige data i form af kontakt- og bestillingsoplysninger til Klarna for at de kan vurdere, om du er berettiget til deres betalingsmetoder og til at skræddersy disse betalingsmetoder til dig. Dine overførte personoplysninger behandles i overensstemmelse med Klarnas egen fortrolighedserklæring.


Hvis du ønsker at betale med dit kreditkort, så skal du blot benytte dig af "Fortsæt til betaling" på indkøbskurv-siden. Du kan betale med AMEX, Mastercard, Eurocard, Diners or Visakort.

Visa MasterCard Amex Maestro Maestro

Udover Visa og MasterCard, kan du også bruge lokale betalingsformer, når du benytter dig af PayPal.
Du behøver ikke at have oprettet en profil, for at betale med kreditkort via PayPal.

PayPal Verified

MinNavneHalskæde forbeholder sig ret til at ændre betingelserne på ethvert givent tidspunkt. Notifikationer om sådanne ændringer vil blive postet på denne side. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores betingelser, er du velkommen til at kontakte os.
Copyright © 2007-2020 Min Navne Halskæde
Alle rettigheder forbeholdes.