COVID-19 opdatering. Læs mere
Til vores kunder,
Vi vil gerne dele de foranstaltninger, vi foretager som følge af Coronavirus (COVID-19), for at sikre den fortsatte trivsel af alle hos Min navnehalskæde, samt vores kunder.

Vores kunder og medarbejderes helbred er af højeste prioritet i alt, hvad vi foretager os. Derfor bliver vores kontorer og værksteder løbende rengjort og disinficeret. Alle vores medarbejdere er instrueret i at overholde Sundhedsstyrelsens vejledninger for håndvask og hygiejne. Vi overvåger udviklingen tæt og foretager nødvendige justeringer for at sikre et sterilt og sundt arbejdsmiljø.

Som din leverandør af personlige smykker er vi opsatte på fortsat at levere den oplevelse af Min navnehalskæde, som du kender og forventer, i et sundt arbejdsmiljø, der fremmer og beskytter alles trivsel. For at sikre DIN sikkerhed bliver alle smykker grundigt rengjort før forsendelse. Vi tilbyder også leveringsmetoder, der ikke kræver personlig kontakt, da vores forsendelsesvirksomhed kan lægge pakken uden for din dør.

På grund af ekstra sikkerhedsforanstaltninger i forbindelse med COVID-19, kan leveringstiden være længere end normalt. Vi værdsætter din tålmodighed i denne tid.

Vi er opsatte på at sikre dig en nem og sikker oplevelse. Vores hjemmeside er åben, og vi opererer som normalt, med alle nødvendige foranstaltninger. Du er velkommen til at kontakte vores kundeserviceteam med eventuelle spørgsmål og bekymringer.

Pas på dig selv og dine kære.
Teamet bag Min navnehalskæde
Luk

Betalingsbetingelser

Pa MinNavneHalskæde’s hjemmeside accepterer vi alle sædvanlige kreditkort og betalinger via PayPal. Vær opmærksom på, at betalinger skal være gennemført, før vi kan sende varerne.

Vores produkter er personlige og håndlavede i overensstemmelse med dit specifikke design og dine ønsker. Vi påbegynder produktionen af din ordre efter betalingsbekræftelsen.

For at lægge din bestilling hos MinNavneHalskæde, skal du blot klikke enten på "Fortsæt til betaling" eller "PayPal Checkout" knappen på hjemmesiden. Du vil automatisk blive ført til betalingsiden, hvor du vil have mulighed for at betale enten med dit kreditkort eller via PayPal.

NYHED! Nu tilbyder vi også fakturabetaling via Klarna!

Med fakturabetaling via Klarna går handelen hurtigere, siden du kun skal registrere et minimum af informationer og undgår en længere registreringsproces.

Du betaler først ved modtagelsen af varerne, via det vedlagte girokort. Det er 100% sikker betaling, for dig, der gerne vil være helt sikker, før du betaler for din bestilling. For mere information, klik her.
Hvis du ønsker at betale med dit kreditkort, så skal du blot benytte dig af "Fortsæt til betaling" på indkøbskurv-siden. Du kan betale med AMEX, Mastercard, Eurocard, Diners or Visakort.

Visa MasterCard Amex Maestro Maestro

Udover Visa og MasterCard, kan du også bruge lokale betalingsformer, når du benytter dig af PayPal.
Du behøver ikke at have oprettet en profil, for at betale med kreditkort via PayPal.

PayPal Verified

MinNavneHalskæde forbeholder sig ret til at ændre betingelserne på ethvert givent tidspunkt. Notifikationer om sådanne ændringer vil blive postet på denne side. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores betingelser, er du velkommen til at kontakte os.
Copyright © 2007-2020 MinNavneHalskæde.
Alle rettigheder forbeholdes.