5 Perfekte gaver til hende der er blevet mor for første gang

5 Perfekte gaver til hende der er blevet mor for første gang
Hun vil altid huske sin allerførste mors dag. Fejr det med en betydningsfuld gave hun vil værdsætte eller forkæl hende med helt særlige lækkerier, der hjælper hende gennem de udfordringer, som hun står overfor for første gang. Nedenfor finder du fem perfekte gaver til nybagte mødre, som hun vil elske.
Forgyldt Babyfodshalskæde for flere Børn

Personlige mindesmykker der fejrer mor og baby

En sentimental mor halskæde, med eller uden månedssten er en vidunderlig gave til alle mødre og særlig betydningsfuld, hvis hun er blevet mor for første gang. Vælg mellem sterlingsølv eller guld, så det passer til hendes stil. De fleste designs fås også i rosaguld og nogle fås desuden også i hvidguld. Vælg en stil hun vil synes om; nuttede baby fødder, følelsesladede hjerter og graverede børne-charms er alle populære. Overvej en vertikalt stavhalskæde eller charms armbånd. De er rigtig sjove og så er de meget trendy!

3D forgyldt stavhalskæde med indgravering

Spa-behandlinger eller en spa-gave

Efter at have båret rundt på barnet i ni måneder, udholdt utallige søvnløse nætter og klaret alle de opgaver, der følger med, når man har et nyfødt barn, fortjener mor en hel del forkælelse! Og du kan sørge for hun bliver det! Giv hende et gavekort til en spa, hvor hun kan få massage, pedicure, manicure og sin foretrukne skønhedsbehandling; På den måde kan hun selv vælge, hvilke hun vil gøre brug af og passe det ind i sin kalender. Tilbyd at passe barnet mens hun nyder lidt “mig” tid!

Russisk ring-halskæde med indgravering

Noget strålende, specielt til hende

Det er vidunderligt at fejre båndet mellem mor og barn, og det er det også for en ny mor. Overvej en halskæde med bogstav eller vælg blandt vores store udvalg af personligt armbånd. Ørenringe eller mor ringe med månedssten er også et fint valg. Uanset om det er for at hjælpe hende med at leve op til moderskabets udfordringer, indfange særlige øjeblikke eller forkæle hende med noget chikt og smagfuldt vil disse gaver med sikkerhed gøre enhver ny mor glad!

Infinity-Armbånd med Flere Vedhæng

Særlig forkælelse

Nybagte mødre har tendes til at bruge meget lidt tid på sig selv og ofte har gaverne fokus på den lille ny. Hvorfor ikke give hende nogle af hendes yndlingsting? Her får du et par ideer til inspiration: Netflix eller Hulu abonnement – man kan få gavekort til dem begge. Hvis hun abonnerer på Amazon Prime, kan du måske overveje at betale det for hende. Yndlingsspiser – fra restauranter til slik, mulighederne er utallige! Som en ekstra bonus kan du give en gavekurv fyldt med lækkerier som den perfekte “indpakning” til et gavekort.

Stabelbar ring med navn og månedssten

Professionelle billeder!

Mødre tager massevis af billeder af deres små børn, og de er altid fantastiske. Hvad med noget ekstra særligt i form af et babyportræt foto? Erfarne fotografer har tit mulighed for at rejse, så mor ikke behøver gøre baby klar til at tage afsted. Det bedste ved det hele er at mor og far kan være en del af sådan en foto-serie; nogle af de kæreste billeder er dem, der fanger det særlige forhold mellem de nybagte forældre og deres lille barn.

Tally Moran
Skrevet af

Et madelskende, socialt mediedyr i tyverne besat af stil og med en uendelig kærlighedsaffære med mode- og livsstilstemaer. Tally er tekstforfatter og stemmen bag My Name Necklace Blog.Copyright © 2012-2020 MinNavneHalskæde.
Alle rettigheder forbeholdes.