Akvamarinens rolle i parforhold

Marts’ månedsten er en rolig blå krystal kaldet akvamarin. Oprindelsen til navnet kommer fra det latinske ord for vand og hav, ”aqua” og ”marinus”, hvilket henviser til dens klare blå farve. Forestil dig bare den fristelsen ved en fredfuld lagune på en solskinsdag og du forstår forbindelsen med det samme.

Akvamarinens rolle i parforhold

Igennem historien har akvamarinen fastholdt en særlig plads i parforhold. Kvaliteter som ærlighed, vedholdenhed, klarsyn og klarhed, siges at forstærke empati for venner og elskede, hvilket opfordrer til kommunikation baseret på kærlighed og indlevelse. Akvamariner skaber stor optimisme i parforhold og selv i dag menes månedstenen, at være til hjælp for parforhold, hvor parterne er drevet fra hinanden.

Krystalhealing

I krystalhealing siges akvamarinens vibrationer at bringe harmoni til skjoldbruskkirtlen, skabe et bedre imunforsvar og hjælpe allergikere med at overvinde deres problemer, især lidelser forbundet med støv eller tørt græs. Akvamarinens aura udstråler ren kærlighed, hvilket gør det til en velegnet krystal, når man arbejder med at hele vrede og frygt. Den er også kendt for at lette sorg og løfte depression. Akvamarinens smukke farve er også forbundet med mod, loyalitet og vedholdende venskaber, ligesom den siges at styrke ens mentale overskud og forbedre kommunikationsevnerne.

Akvamarinen er åndeligt anset som en krystal, der styrker og skaber sympati. Den kan hjælpe med at fjerne følelsesmæssig følelseshed, som ofte indføres i folk under opvæksten, ligesom den giver kvinder styrken til at udtrykke deres intuitioner. Krystallen kan hjælpe begge køn med at få glæde af større livskraft i alle livets aspekter.

En Berømt Juvél: Elinor Roosevelt-Akvamarinen

Der er masser af berømte diamanter, smaragder og rubbiner, men berømte akvamariner er der færre af. En af de mest imponerende af disse – og også en af jordens største – er Elinor Roosevelt-akvamarinen. Denne berømte juvél vejede 1,3 kilo, da den blev gravet ud i en mine i Brasilien. Den blev derefter hugget ud i to sten, den ene som er en firkantet trinvis tilhugget sten, der vejer 1.298 karat!

Elinor Roosevelt-akvamarinen blev givet til den daværende amerikanske førstedame, Eleanor Roosevelt, i 1936, da hun og hendes mand, præsident Franklin D. Roosevelt besøgte Rio de Janeiro. Stenen blev givet til førstedamen af Brasiliens præsident som et symbol på venlighed og gavmildhed, udtrykt til amerikanerne som helhed, ligesom den skulle virke som lykkesten for parrets sikkerhed under deres sørejse.

I dag vises den ofte offentligt i Franklin D. Roosevelt bibliotek og museum i New York.

En Kort Historie: Akvamariner i Antikken og Middelalderen

Antikkens romere anså akvamarinen som værende hellig. De mente at den klare blå sten havde forbindelse til Neptun, romernes gud for havet. Denne forbindelse gjorde den populær blandt sømænd, der var overbeviste om at den ville beskytte dem fra sømonstre og andre farer, som de ville opleve under deres rejser på havet. Stenen kunne også hjælpe med fremgang og sikre en sikker tilbagevenden. Antikkens grækere anså også akvamarinen som noget særligt og bar den ofte som en beskyttende amulet, indgraveret med et billede af Poseidon, havets herre, riddende på hans stridsvogn. Akvamarinen er stadig en populær gave mellem par, som bliver nødt til at opholde sig fra hinanden i længere tid.

En hurtig tur frem til middelalderen kan fortælle at akvamarinen holdt fast i sin popularitet. Stenen blev ofte brugt som en gave, der skulle ophæve uenigheder mellem gamle venner og genoprette forhold bland gifte par, som havde endt i uforsonlige skænderier.

Hvad Vi Tilbyder

At købe månestensmykker, behøver ikke at ruinere dig. Vi har en smuk kollektion af halskæder med Swarovski-månedsten, der ikke er til at skelne fra den ægte vare. Du kan vælge en navnehalskæde med din egen månedsten, en af vores navnearmbånd eller noget helt tredje. Alt det kræver er, at du vælger dit yndlingsdesign og vælger den korrekte månedsten, for derefter at få den tilsendt med gratis forsendelse.
Copyright © 2012-2019 MinNavneHalskæde.
Alle rettigheder forbeholdes.