Smukke rubiner! Månedssten for juli betydning og mere

Smukke rubiner! Månedssten for juli betydning og mere

Hvad er månedssten for juli? Der er forskellige svar på dette spørgsmål, men rubin månedssten er fortsat det mest populære valg. Rubiner er smukke ædelstene i korund-familien, som kommer i forskellige nuancer af rød, og minder mange mennesker om kærlighedens transformative kraft. På Min navnehalskæde, har vi smukke smykker med månedssten til enhver lejlighed. Før du udforsker dem nærmere, inviterer vi dig til at læse mere om nogle af de legender, der er forbundet med denne udsøgte ædelsten.

Rubiner: Hjertets sten

Måske på grund af deres strålende røde farve bruges rubiner ofte til at symbolisere kærlighed. Udover dens forbindelse til lidenskabelige følelser har denne udsøgte månedssten ry for at kunne forny energi og genoprette entusiasmen i livet.

Rubinens forbindelse til hjertets centrum går dog dybere end romantik! I krystalhealing er rubiner forbundet med hjertet og kroppens kredsløbssystem. Stenen siges at kunne afbalancere og afgifte kroppen, mens den fremmer et godt helbred og giver en følelse af energisk klarhed til bæreren.

Følelsesmæssigt er rubiner forbundet med positive, livsbekræftende egenskaber som mod og motivation. De er også forbundet med målretning, succes, lykke og rigdom. Ikke underligt, at en af rubinens kælenavne er "Kongen af ædelstenene!"

Myter og legender om rubiner

Store, perfekte rubiner er sjældne - så sjældne, at de engang næsten var ejet af kongelige. Velhavende folk mente, at fine rubiner ville tiltrække endnu flere ædelstene, samtidig med at de beskyttede mod diverse farer. Man mente at bæreren ikke bare var beskyttet mod skade, men at personlige ejendele også var beskyttet.

Denne beskyttende indflydelse var så stærk, at den engelske forfatter Sir John Mandeville skrev: "Når en mand havde rørt alle fire hjørner af sin ejendom med sin rubin, ville hans hus, vingård og frugthave være beskyttet mod lynnedslag, storm og dårlig høst". I en anden sammenhæng, mente man at rubiner, der blev båret på venstre side af kroppen, ville bringe følelser af fred, selv under storme, der truede hjem og ildsted.

Udover at tilbyde evnen til at yde fysisk beskyttelse, blev det antaget, at rubiner forsynede deres bærere med evnen til clairvoyance, og at de endda forandrede farve for at advare deres ejere om nært forestående forbandelser.

Fejring af livets milepæle med månedssten for juli

Uanset om du tror på myter og legender omkring rubiner, er der en ting, der er klart: Vi kan alle nyde godt af ting, der minder os om kærlighed, visdom og lykke - en ring med månedssten er det ideelle eksempel. Bær den på venstre hånd, og se om lykken kommer din vej. Under alle omstændigheder vil du sætte pris på det stilfulde udseende!

Uanset om du fejrer din fødselsdag i juli, eller om du simpelthen elsker den strålende røde farve i denne månedssten, vil du opdage, at der er mange måder at fejre livets meningsfylde milepæle på - måske med en halskæde med indgravering for at minde bæreren om dem, de elsker. Vi gør månedssten nemt tilgængelige med Swarovski-sten, som har de samme smukke farver som ægte (men langt dyrere) rubiner! Vores ring med månedssten, for eksempel, skinner ligesom en ring med ægte rubiner, men til en brøkdel af prisen - og også med ekstra personliggørelse!

Hvorfor ikke forkæle dig selv eller en, der står dig nær? Mødre og bedstemødre overalt elsker mor halskæder og farmor og mormor halskæder med månedssten i mange forskellige stilarter. Uanset om de er indgraveret med navne, fødselsdatoer eller inspirerende ord, er de fantastiske gaver, der altid bliver godt modtaget. Ringe til mor er blevet shinet op til dem, der sætter pris på nutidige stilarter, og vores armring med børne-charms er også populære. På den anden side er en livets træ halskæde med månedssten en fantastisk gave til alle med mange børn eller børnebørn.

Med så mange personlige smykkestilarter at vælge imellem, har det aldrig været nemmere at udtrykke sig selv med et unikt design, der sikkert vil behage bæreren og samtidig fremme positive følelser.
Copyright © 2012-2019 MinNavneHalskæde.
Alle rettigheder forbeholdes.