August månedssten – Peridot

August månedssten – Peridot

Hej peridot, hvem er det nu du er?

I gudinder, som er heldige nok til at være født i august måned, har den vigtige opgave at bære peridotstenen. Den stammer helt tilbage til oldtidens Egypten, og det siges at peridot var en så stærk sten, at den blev båret af selve Cleopatra.

Denne kostbare sten blev til dybt inde i jorden, og kom op til overfladen under vulkanudbrud. Af denne grund tror man på Hawaii at peridot er et symbol på Peles tårer, ildgudinden, som har dannet vulkanerne. Peridot-stenen bliver også kaldet 'The Evening Emerald' på grund af dens konstante glans på trods af tidspunktet på dagen eller belysningen, som de bliver observeret under.

Denne kraftige sten bruges ofte som en talisman mod mareridt eller til at øge ens styrke og selvtillid. Peridot, der også er kendt som august månedssten, er også stenen der repræsenterer 16 års ægteskab! Uanset om du blev født i august måned, fejrer 16 års bryllupsdag eller bare er forelsket i denne smukke stens strålende limegrønne nuance, så er peridot stenen bedst båret i et smykke, som du kan værdsætte for evigt.

Peridot og smykker

Personlige smykker med månedssten er en fantastisk måde at fejre dem, der er født i august måned, men det kan også bæres af dem, der ønsker at drage fordel af styrken af denne kraftfulde talisman eller hvis man bare er forelsket i farven!

Se vores kollektion af smykker med månedssten, hvor du kan sætte det sidste touch på dine smykker. Sæt den smukke sten i en ring, som du kan bære som en konstant påmindelse om din styrke og udholdenhed. Lav din egen talisman, som du kan bære rundt om halsen, ved at sætte denne kraftfulde sten i en livets træ halskæde. Lav den ultimative statement, når du pryder dine infinity smykker med glitter og stil!

Hvordan du end beslutter dig for at bære din peridot ædelsten, så kan du være sikker på, at det personlige smykke vil udstråle magt, styrke og for ikke at glemme ... stil!
Copyright © 2012-2019 MinNavneHalskæde.
Alle rettigheder forbeholdes.