Top 10 Personlige Gaveideer til Fars Dag

Top 10 Personlige Gaveideer til Fars Dag

I stedet for et kedeligt slips eller endnu en pung så overvej personlige fars dags gaver. Vi har søgt på nettet for at komme med en sjov liste over ting, herunder enkle ideer til gaver som børnene selv kan lave, samt nogle topvalg fra Min Navnehalskæde kollektionen. Uanset hvad du vælger, vil far helt sikkert sætte pris på tanken!
 1. Et Personligt ID Armbånd

  Et stilfuldt ID armbånd er et fantastisk supplement til enhver mands garderobe, og der er mange måder at personliggøre, så han altid har sin familie i nærheden. Nogle ideer omfatter "Vi elsker dig", "Familien først" eller familiens efternavn. Vi inviterer dig til at se vores kollektion, hvor du kan se endnu flere ideer af armbånd til mænd.

 2. En Personlig Sang

  Hvis far er musiker - eller bare elsker musik – så vil han måske sætte pris på en personlig sang. Du kan få en skrevet til far, og bede komponisten nævne hobbyer, særlige interesser og selvfølgelig meningsfulde mennesker i en sang fra en musikalsk genre, der passer til hans smag. Et par forskellige virksomheder tilbyder denne service online.

 3. Kunstværk Fra Børnene

  En klassiker! Børnekunst, der skildrer foretrukne tider med far, bliver altid værdsat, uanset om det er et stort lærred eller noget mindre, som et personligt kaffe krus. Børns kunstværk er let at indarbejde i enhver gave; få dem til at lave et specielt kort, som far vil værdsætte.

 4. Indgraveret Dogtag Nøglering

  Hvorfor fortsætte med at bruge det kedelige gamle mærke, der fulgte med bilnøglerne, når du kan få en indgraveret dogtag nøglering i stedet? Den har masser af plads til en meningsfuld, personlig besked, og far vil bære det overalt. Du kan tage et kig på vores personlige nøglering kollektion for endnu flere muligheder.

 5. Morgenmad på Sengen

  Alle elsker morgenmad, især far! Lav nogle af hans favoritter eller se Pinterest for spændende nye ideer til at gøre fars dag ekstra speciel.

 6. Et Kreativt Digt Skrevet af Børnene

  Ældre børn kan selv komme med meningsfulde rim, mens yngre måske har brug for lidt hjælp. Få digtet trykt på et kort, eller bare få børnene til at skabe noget unikt med kunstforsyninger. Hvis du vil kan du skrive digtet på pænt papir og derefter ramme det ind til en meget speciel gave han altid vil værdsætte.

 7. Personlig Bog med Billeder

  Saml dine kreative håndværk forsyninger eller gå online og lav en speciel mindebog til far. Tilføj en samling af yndlingsbilleder, og du har en vinder.

 8. Småkager i en Krukke Bagt af Børnene

  Hvad er hans favorit? Bag nogle småkager med børnene, dekorér dem hvis du vil, og put dem i en stor krukke. Far vil føle sig som en konge i flere dage, og børnene vil være stolte af deres bagværk.

 9. En Personlig Nummer Halskæde

  For sport fans, er en personlig nummer halskæde en sikker vinder. Uanset om far spillede i gymnasiet eller på universitetet, eller hvis han spiller på en lokal liga, vil han være begejstret for at bære denne meningsfulde nummer halskæde. Den fås i sølv eller guld, og ser fantastisk ud med en række tøj outfits.

 10. Børnenes Hånd- Eller Fodaftryk

  Små hånd- og fodaftryk minder ham om børnenes barndom, længe efter at de er vokset op. Der er en række udstyr til rådighed, og der er masser af online tutorials, der giver dig mulighed for at lave DIY-versioner, som far vil værdsætte.

Uanset om du vælger en gave til fars dag eller forkæler far til en kurv af godbidder, som børnene har lavet, så vil han elske at modtage den særlige opmærksomhed. Sørg for at lave hans yndlingsmåltider eller gå på en restaurant, hvor han kan få det han kan lide!
Copyright © 2012-2019 MinNavneHalskæde.
Alle rettigheder forbeholdes.