SÆT FØDDERNE FRI - Den ultimative sommer guide til dine smukke fødder

SÆT FØDDERNE FRI - Den ultimative sommer guide til dine smukke fødder

Sommersolen er her og det betyder, at det er på tide at få vores vinterstøvler af og ryste tæerne. Da denne årstid sætter fokus på ankelkæder og smykker til fødderne, er det på tide at vise benene frem med et frisk rent look! For at få dine fødder sommerklare, når du går fra vinterstøvler til sommerens første skridt, er følgende procedure anbefalet:
 1. Lad dem få luft

  Det første du skal gøre, før du kan begynde at gøre dine fødder sommerklare, er at LUFTE DEM. Alt for længe har dine fødder været pakket ind og skjult i den behagelige omfavnelse af dine bomuldssokker og ankelhøje støvler. Sørg for at give din fod en chance for at trække vejret, det gælder også dine sarte tånegle! Faktisk anbefaler eksperterne, at du holder neglene fri for neglelak i mindst 2-3 dage hver måned.

 2. Brug pimpsten

  Nu hvor fødderne er blevet luftet, er de også synlige. Argh, hvad er det dernede? Det er dine fødder ... og vi skal få dem til at skinne igen. Hvis du har lidt tid tilovers eller finder skønhedsregimet afslappende, kan du sænke fødderne i varmt vand (eller endnu bedre: tilføje en dråbe babyolie) i fem minutter og derefter forsigtigt massere den hårde hud i dine fødder væk med pimpstenen. Tager det mere end 37 sekunder, er det ikke umagen værd, så er det bedre at massere fødderne forsigtigt med pimpstenen i brusebadet efter dine vaskeritualer. Denne mulighed er også den bedste for folk, der ønsker en let mulighed uden oprydning, vask blot din tørre hud med dine synder ned i afløbet. Ahhh jeg føler mig allerede lettere!

 3. Hotteste neglelakfarve

  I denne sæson har man set vilde og vidunderlige negle designs, men et fælles tema for dem alle er det metalliske look. Uanset om det er et metallisk touch på neglebåndene, metalliske guld eller sølvstrimler, eller en basisfarve med en metallisk detalje, kan man ikke gøre noget forkert ved at vælge metalliske farver til at pynte dine smukke tæer.

 4. Ankelkæder med navn

  Vi har luftet, rengjort og sørget for, at vores negle er i topform. Nu er dine fødder endelig klar til de sidste sommerdetaljer. Ankelkæden er lige blevet personlig, og vi har fundet den perfekte kollektion af ankeldekorering, hvilket betyder at du kan personliggøre enhver ankelkæde med dit særlige touch! Ligesom vores navnehalskæder, der har været begrænset til vores hals, kan vores ankler nu også deltage i det sjove.

  Nyd alle disse tips til at få dine smukke fødder sommerklare; de arbejder trods alt så hårdt, fortjener de ikke at blive forkælet?

Copyright © 2012-2019 MinNavneHalskæde.
Alle rettigheder forbeholdes.