DEN STØRSTE SMYKKETREND I SOMMEREN 2019: ANKELKÆDER

Den største smykketrend i sommeren 2019: ankelkæder
Vi er rigtig glade for at vores favorit smykketrend fra 90'erne er vendt tilbage. Dette diskrete tilbehør, der bedst kan parres med nederdele og kjoler samt 3/4 lange bukser, har en stor effekt på ethvert outfit og kendes bedst som ankelkæde. Så 'sæt det lange ben forrest' og udforsk Min Navnehalskædes guide til ankelkæder til en af de største tilbehørstrends for sommeren 2019.
Forgyldt ankelkæde med bogstav

ANKELKÆDER MED BOGSTAV

Hej sommer, vi har ventet på dig. Vi bliver i godt humør, når solen skinner og for at være stilfulde denne sommer, foretrækker vi at køle ned med en af de mest spændende trends. Trenden med bogstaver i guld, har virkelig gjort sin entré i år uanset om det gælder halskæder eller ankelkæder. Se bare på berømtheder som Meghan Markle, Katie Holmes og Taylor Swift. Forgyldt ankelkæde med bogstav opfylder din største gyldne drøm med sit feminine og delikate udseende. Vælg initialet i dit for- eller efternavn og skab et ægte gyldent øjeblik.

Hjerte ankelkæde

FINE ANKELKÆDER

Det kan være en god ide at starte med en diskret og delikat ankelkæde, der ubesværet følger dig i overgangen mellem dag og aften og således gør din styling til en leg. Alle enkle ankelkæder egner sig utroligt godt til kombinering med andre smykker og passer godt til afslappede sandaler eller sandaler med strop. Bortset fra det obligatoriske krav om at have velplejede fødder i sandaler, vil en fin ankelkæde gøre ethvert outfit mere chikt. Hjerte ankelkæde udstråler luksus og fanger let lyset, hvilket gør den til et fantastisk supplement til dit outfit. En rigtig lækker kæde med hjerte vedhæng, der giver et strejf af moderne romantik med sin polerede overflade; ideel til gravering af dit navn eller navnet på en person, der er særlig vigtig for dig.

Infinity ankelkæde i sølv med månedssten

ANKELKÆDER MED MÅNEDSSTEN

Sol, sommer og sand mellem tæerne; Du ville ønske sommeren varede evigt. Smykker bør være lige så individuelle som du er og nu hvor tendensen med månedssten er stigende, kan kvinder eje et smykke, der definerer og fanger deres personlighed. Ædelstene er styrkende symboler og de stråler så vidunderligt at de tilføjer en blændende gnist til din sommerglød. Bær en ankelkæde med månedssten ved poolen eller til et sommercocktailparty. Ædelstenen i Infinity ankelkæde i sølv med månedssten accentuerer kæden i sterlingsølv ved at tilføje et delikat, øjenfaldende strejf af farve til dit look og den giver din ankel en sommer makeover.

Ankelkæde med navn i sølv

ANKELKÆDER MED NAVN

Ankelkæder med navn sørger helt sikkert for at du ikke får det forkerte ben ud af sengen! Vi elsker denne stil, fordi den giver mange muligheder for at lagre dine smykker. Den er et statementsmykke i sig selv og giver dig et rigt look, når den parres med andre kæder. Når du fordobler antallet, får du dobbelt så meget stil. Bevar sommerminderne ved at vælge et for dig meningsfuldt ord eller et navn til kæden. Ankelkæde med navn i sølv passer perfekt til dit solskinshumør, da det er et let og trendy tilbehør, som vil supplere din personlige stil!

Værsgo, den ultimative smykketrend for den kommende sommer. Personliggør din egen ankelkæde og gid dine fødder så må bringe dig derhen, hvor dit hjerte gerne vil

Tally Moran
Skrevet af

Et madelskende, socialt mediedyr i tyverne besat af stil og med en uendelig kærlighedsaffære med mode- og livsstilstemaer. Tally er tekstforfatter og stemmen bag My Name Necklace Blog.Copyright © 2012-2019 MinNavneHalskæde.
Alle rettigheder forbeholdes.