Septembers månedssten - safir

Septembers månedssten - safir

Vores september-babyer har æren af at være legemliggørelsen af safir månedsstenen. Trods det at de kommer i mange forskellige farver, er safir ædelstene bedst genkendelige ved deres dybe blå farve. Uanset om du stirrer på stenen og får erindringer om havets dybder eller din elskedes øjne, er safiren en ædelsten som inspirerer til en magisk følelse, mystik, og selvfølgelig adelighed for beskueren. På Minnavnehalskæde har vi det perfekte udvalg af safir månedsstenssmykker, men først lad os udforske en lille smule om legenderne og alt ståhejet der omgiver denne majestætiske ædelsten.

Myter om safir-stenen

I persisk kultur tror man at verden hviler på en kæmpe safir, hvor reflektionen af denne kostbare ædelsten giver himlen dens blå farve. I Indien var safirer lagt i blød i væske for at fremstille efterspurgte eliksirer som efter sigende indeholdt helbredende egenskaber.

Hvis du går ind i de mystiske historier i den antikke burmesiske kultur, vil du finde ud af at det er svært ikke at høre om den berygtede siamesiske kat, Sinh, som blev givet sine safirblå øjne af gudinden Tsun-Kyan-Kse; som en belønning for frygtløst at beskytte munken Mun-Ha som var ansvarlig for at beskytte sit Lao-Tsun tempel. Selv i dag kan siamesiske katte med gennemborende blå øjne ses ‘beskyttende’ tempelpladserne, en race der typisk ses med grønne øjne! Med alt fra eliksirer til beskyttende katte og mægtige reflektioner, er vi sikre på at safirer helt bestemt, er en sten som vi ønsker at tilføje til vores smykkekollektion i dag!

Armring med safir månedssten

September månedssstenssmykker

September-baby eller ej, alle fortjener at være en del af safir-fænomenet. Med vores kollektion af personligt smykke med månedssten kan du være sikker på, at nyde de mystiske kvaliteter hos denne sten. En personlig ring med månedssten er den perfekte måde at fejre dine kære på, med design der inkluderer muligheden for at tilføje blot én perfekt safirsten eller nok sten til alle dine børn! Hvis det er din hals som skal bære dine smykker bør du sørge for, at tage et kig på vores månedssten halskædekollektion. Gør hver halskæde unik med en indgravering og en safir månedssten for at gøre den dobbelt så personlig, og til et vedhæng som du vil huske.

Mens vi alle kan beundre farven på månedsstenskollektionen, er det også vigtigt at bemærke, at fødsel og moderskab går hånd i hånd, hvilket er grunden til at vores mor armbånd er den perfekte baggrund til at skabe dit helt eget månedsstensdesign.

Med et komplet udvalg af personlige smykker med månedssten, kan du være sikker på, at vi har den ideelle ingrediens til at skabe et smykkesæt med ædelstene til dine unikke, kraftfulde smykker.
Copyright © 2012-2019 MinNavneHalskæde.
Alle rettigheder forbeholdes.