DET HELT PERFEKTE HERRE ARMBÅND TIL FARS DAG

Det helt perfekte herre armbånd til fars dag
Nu er det tid til at takke din far for alt, hvad han har gjort for dig. Lige fra at være med til alle fodboldkampene til at lære dig at fiske, køre på cykel eller endda flette dit hår. Eftersom fars dag nærmer sig, har holdet bag Minnavnehalskæde lavet en perfekt go-to-guide til den ultimative, personlige fars dag gave. Hvilken bedre måde at sige "Jeg elsker dig, far" på end med et betydningsfuldt minde, som han kan bære på sig hver dag. Vores high-end kollektion af armbånd til mænd er lavet, så dem der har far kær, kan skabe dem vha. en gravering med hans eller et barns navn, en særlig dato eller endda et ord, der har sentimental værdi.
Forgyldt ID-armbånd til mænd

ID-ARMBÅND

ID-armbånd er et klassisk, tidløst smykke som stammer tilbage fra 1950erne og som fortsat er trendy. Guldbelagt ID- armbånd til mænd er en af vores bestsellere som fars dag gave. Støbt i massivt 18k guld over 925 sterling sølv, med en 8.6 ‘’ figarokæde i sterling sølv 0,925 er den ikke kun meget stilfuld, men også en meget personlig gave til din far, da det er muligt at tilføje en indgravering. Denne gave er vidunderlig til festklædte lejligheder, herunder lettere formelle og formelle lejligheder og vil give enhver mands garderobe et særligt præg.

Navnearmbånd i Læder for Mænd

INDGRAVERET ARMBÅND

Et indgraveret armbånd udgør den ultimative gave til din far, da det er et smykke, der altid vil minde ham om den meget vigtige person i hans liv, der tilføjede de ekstra, eksklusive detaljer til gaven. Vores Indgraveret armbånd til mænd i rustfrit stål og sort læder er et meget populært smykke, da sølv er en nuance, der ikke blot komplimenterer mange forskellige hudtoner, men også passer godt til afslappet og formelt tøj. Lædersnorene har en casual udstråling, mens sølvet kan booste hans outfit ved at komplementere både mørke og lyse farver.

Klassisk ID-Armbånd til Mænd i Brun Læder

LÆDERARMBÅND

Armbånd læder er lavet til nutidens stilfulde mand. Vores ID-armbånd til mænd i brunt læder er en fremragende gave. Den brede rem i mørkebrunt læder er meget elegant og når det drejer sig om læder, er det afgørende at holde sig til mørke og rige nuancer. Bredere manchetter betragtes som mere afslappet og passer derfor perfekt til et par jeans med T-shirt. Denne spektakulære gave ser flot ud på din fars håndled og han vil helt sikkert sætte pris på den personlige indgravering.

Rustfrit Stålarmbånd

KÆDEARMBÅND

Rustfrit Stålarmbånd er det ultimative tilbehør til håndleddet på den helt rigtige måde. Moderigtigt og maskulint er ordene der bedst definerer dette smykke. Vores Rustfrit stålarmbånd kan gøres personligt med et enkelt ord, som kan være et navn eller et ord, der har værdi for dig. Dette sølvsmykke er et betagende valg, da det er et slankt smykke, som kan bæres på klassisk vis og samtidigt fungerer fint med alt slags tøj eller endda sammen med et armbåndsur. Denne gavmilde gave fortæller enhver far, hvor afgørende og elsket han er.

Sort Robust Stålarmbånd

ARMBÅND I SORT STÅL

Sort stålarmbånd er endnu et oplagt navnearmbånd til mænd, som egner sig rigtig godt som en gave til far. Vores Sort Robust Stålarmbånd i sort med gravering er et iøjnefaldende tilbehør, der vil få din far til at skille sig ud fra mængden og det vil helt sikkert fungere som en samtale-starter. Dette smykke kan sagtens tåle en mands krævende dagligdag. Moderne og maskulint som det er, vil det finjustere hans garderobe og gøre hans stil mere modig og mandlig. Armbåndet vil frem for alt have enorm værdi takket være personalisering med et navn eller et ord på pladen.

Indgraveret armbånd til mænd i rustfrit stål og læder

SÆT ET PERSONLIGT PRÆG PÅ GAVEN

Armbånd til mænd til fars dag er det rette valg, når det gælder en meningsfuld gave, der ikke bliver glemt. Vores læder armbånd til mændt er alsidigt at arbejde med og passer fantastisk godt til et armbåndsur. Selv om det ser usædvanligt attraktivt ud i sig selv, kan det parres med andre armbånd med perler, for at opnå et look med mere struktur. Det er et enkelt, alsidigt smykke, som er fremragende til afslappede lejligheder og som desuden fungerer fantastisk med business-looket. Takket være den brede sølvplade, kan der indgraveres for at tilføje et enestående personligt præg.

Fars dag er lige rundt om hjørnet og nu har du chancen for at skabe dit helt eget ”en-af-slagsen”-symbol på din påskønnelse af denne indflydelsesrige mand i dit liv, som vi kan forsikre dig om, vil få ham til at smile.
Copyright © 2012-2019 MinNavneHalskæde.
Alle rettigheder forbeholdes.