Nytår, nyt look

Nytår, nyt look

Glæd dig til nytår og til at se frem til alle nye sjove og spændende ting, og til de beslutninger, løfter og høje forventninger, som du ønsker at opnå i det kommende år. Selvom du nok ønsker at blive en bedre mor, at have mere tid til dine venner, at drikke mere vand og at lære at lave mad, er du sikkert ligeså interesseret i den kommende sæsons styles! Det kommende års trend viser en fantastisk blanding af fornyede stilarter fra 90erne som MinNavneHalskæde, samt innovative armbånd og nye kollektioner. En ting der går igennem, er at vi i år bliver personlige. Med fast fashion som får ”road runner” status, søger vi alle at finde de subtile sentimentale detaljer, som kan gøre vores egen stil unik og meningsfuld, noget der virkelig udtrykker, hvem vi er, og alle vores vidunderlige oplevelser fra denne smukke verden. Derfor mener vi, at dit nytårs fortsæt i år skal starte med at investere i personlige smykker.
 1. Navnehalskæder

  For de af jer, der ikke kan huske det, eller ikke var født endnu (er der virkelig gået så mange år?), blev navnehalskæder skudt ind i modeverden af Carrie Bradshaw og hendes udsøgte stil på 90-tallet sitcom Sex in the City. Stilen har gjort en seriøs comeback, og vi ser flere og flere kendte, der pynter sig med personlige navnehalskæder. Så hvad er anderledes? Kæder bliver kortere som en opfølgning på choker-trenden og navnene bliver lidt mere kreative, med navne på børn, kæledyr eller kælenavne i stedet for det klassiske fødselsnavn, du fik. Personlige halskæder er en god gave til at starte det nye år eller den perfekte måde at vise din unikke stil frem.

 2. Mor er ordet

  Uanset om du lige er blevet mor og lige er startet at navigere i moderskabets forræderiske vej, eller om du allerede har børnebørn, eller bare vil fejre din nummer 1 mor, vil smykker sige det hele. Selv om du har check på frisuren kan du med en unik mor halskæde eller personlig mor armbånd vise at du også har check på din stil, samtidig med at du kan glæde dig over arven du har skabt.

 3. Infinity stil

  Selvom navnehalskæder altid er klassiske, har Infinity smykker udviklet konceptet ved at sætte dit navn på smykket og kreere noget, der ikke bare er personligt, men som også udtrykker en følelse af evig kærlighed, engagement og lidenskab. Infinity navnehalskæder og infinity armbånd fortsætter med at være i spidsen af trenden, ikke bare fordi de er smukke, men også på grund af deres stærke betydning. Når du kigger på denne sæsons hotteste trend, er det nemt at se, at symbolikken og den stærke betydning af infinity smykker kombineret med dets perfekte design er ved at tage scenen igen.

 4. Sæt en ring på den

  I en verden af selfies og Instagram-historier har dette år vist, at vores digitale maskiner bliver en forlængelse af vores hænder. Derfor fokuserer man mere end nogensinde på vores fingre. Det er ikke underligt, at dette har betydet en enorm interesse i stabelbare ringe. Gå ikke bare med trenden, men gå forud ved at gøre din samling personlig! Personlige ringe er det perfekte tilbehør til at blande og matche, samtidig med at du udtrykker din egen unikke stil. Disse ringe er også en perfekt gave, enten som enkel gave eller til at forære nogen som ville elske en tilføjelse til deres eksisterende samling.

 5. Om mændene

  Der er ikke noget større end hvad der sker med mandemode i år. Gennem deres unikke stil fortsætter mænd at være i rampelyset mere og mere. Vi forventer at se personlige smykker til mænd med spændende nye dog tag designs, armbånd til mænd og meget mere. Familie manden kan også glæde sig til personligt tilbehør, som vil minde ham om, at der ikke er noget mere maskulint end at være omgivet af kærlighed.

Med stor sikkerhed kan vi sige, at det konstante tema i vores stil i det kommende år er at finde det unikke og personlige tilbehør. Fra navnehalskæder til ringe og meget mere, er personlige smykker den bedste måde at holde din stil frisk, sjov og unik i det nye år!
Copyright © 2012-2019 MinNavneHalskæde.
Alle rettigheder forbeholdes.