Diamanten: Fødselssten for april - Betydning og farve

Diamanten: Fødselssten for april - Betydning og farve

Du ved sikkert, at diamanter er blandt verdens mest værdifulde ædelstene. Hvad der kan overraske dig er, at der er mange legender og fascinerende historier forbundet med denne smukke ædelsten. Ægypterne så diamanterne som et symbol på solen, såvel som en repræsentation af positive aspekter såsom mod, sandhed og stor magt.

Også grækere troede at diamanter havde en særlig magt, herunder uovervindelighed. Vi bringer her nogle af de mest fascinerende fortællinger. Diamanter er ikke det eneste, du finder på minnavnehalskaede.dk. Vores fødselssten kollektion og personlige smykker er legendariske!

Fødselssten for april: Betydning og historie

Ordet "diamant" kommer fra det antikke græske ord adamas, hvilket betyder uforanderlig, egnet eller ubrydelig. Denne beskrivelse af ædelstenen for april måned er meget præcis: Diamanter er blandt de hårdeste materialer, som nogensinde er blevet opdaget, faktisk er det eneste, der kan ridse en diamant, en anden diamant.

Nutidens diamanter kommer fra en række lande, herunder Sydafrika, Rusland, Australien, Canada og USA. Før de blev opdaget i Brasilien i løbet af 1700-tallet, kom alle diamant minerne i Indien. Uanset deres oprindelse antages alle diamanter at være mellem to og tre milliarder år gamle!

Tidlige sanskrit tekster henviser til diamanter, og det gør buddhistisk litteratur, der går tilbage til det 4. århundrede FVT, også. En kinesisk tekst fra det 3. århundrede FVT refererer til en almindelig tro, at diamanter kunne afværge ondskab, når man bar dem. På samme måde troede gamle hinduer at diamanter havde magt til at beskytte deres bærere mod skade.

Diamant: Legender og helbredende anvendelser

Du er sikkert klar over, at farven for fødselssten for april er den kølige krystalklare, glinsende diamant, som ofte viser et helt spektrum af nuancer, når den udsættes for forskellige typer lys. Selvom den primære betydning af april-fødselsstenen er "mod", er der også andre betydninger. Når du bærer en Halskæde med fødselssten med en diamant, bærer du også et symbol på kærlighed, styrke, rigdom og overflod.

Diamant legender vrimler: de gamle grækere og romere troede at diamanter var splinter fra faldende stjerner, eller at de var gudernes tårer. I romersk litteratur skød Amor med pile med diamant spidser.

I middelalderen blev diamanter set som helbredende midler til en række lidelser lige fra mareridt til hovedpine og mavesmerter. I healing sessioner med krystaller bliver diamanter den dag i dag ofte brugt til rensning og balance, samt for at tiltrække positive, bemyndigende tanker og fysisk velstand.

Begivenheder fejres med diamanter

Diamanter pryder forlovelses- og vielsesringe, men disse fantastiske sten er ikke begrænset til romantiske fejringer. Ringe med månedssten til april er mindre end de fleste forlovelsesringe, men de glinser ligeså stærk og fejrer dig – som den unikke, enestående person du er. Halskæder med familietræ er også vidunderlige, og har ofte en fødselssten for hver måned, der falder sammen med et familiemedlems fødsel.

Husk at diamanter er et vidunderligt valg for alle! Du kan bære disse sten uanset hvornår du blev født. For eksempel fejrer diamant halskæder din individualitet, samtidig med at tilbyde en fantastisk glans. Selvfølgelig udgør diamant smykker en betænksom gave til en ven eller et familiemedlem født i april, og også til en nybagt mor!

Uanset om du vil forkæle dig selv eller en speciel person, er diamanter den perfekte, mindeværdige gave til en fødselsdag eller anden begivenhed.
Copyright © 2012-2019 MinNavneHalskæde.
Alle rettigheder forbeholdes.