Infinity ring: Specielle smykker med mange betydninger

Infinity ring: Specielle smykker med mange betydninger

I matematik betyder “infinity” for evigt. Det yndefulde, flydende symbol på mange af vores design hos Minnavnehalskæde er brugt til at repræsentere kærlighed gennem årtier. Uden begyndelse eller ende giver den liggende ottetalsfigur et glat, elegant udtryk med masser af visuel tiltrækning. Men hvad betyder infinity smykker, ud over en langvarig, kærlig forening? Her er et par ideer.

Fejr venskaber med en ring

Venskab et er særligt bånd, der er værd at fejre. Det traditionelle ottetalssymbol står for styrken og skønheden i venskabet, uanset om ringen bærer jeres navne, jeres initialer eller ord med særlig betydning for jer. Hvad enten de er en intern vits eller noget mere alvorligt, er de ord I vælger for at hylde jeres venskab jeres, og kun jeres. En rosaforgyldt infinity ring i sølv kan være perfekt at dele, for den er både meningsfuld og moderne.

Familie er for evigt

Lige som de særlige venner man kun møder én gang i livet, har også familiemedlemmer et helt særligt bånd. Måske har du lyst til at fejre dit tætte bånd til din mor, bedstemor, tante eller din søster med en forgyldt infinity ring. Måske er du selv mor eller tante, og har lyst til at dele din kærlighed med en datter eller niece.

Intet siger for evigt som en infinity ring

Sidst (men absolut ikke mindst), er den tidløse stil perfekt til en løftering, eller en ring til at fejre et jubilæum med den, du elsker. Med moderne indgraveringsteknikker kan du få særlige datoer, fjollede kælenavne og andre hemmeligheder indgraveret på indersiden af ringen. Mulighederne for at udtrykke dine følelser er endeløse – ligesom ringens symbol!

Ringens særlige betydning ligger mellem den person der giver den, og den der bærer den. Med så mange forskellige stilarter og finisher at vælge imellem, er mulighederne i sandhed uendelige!
Copyright © 2012-2019 MinNavneHalskæde.
Alle rettigheder forbeholdes.