Sex and the City har 20års jubilæum: Hvordan fejrer du det?

Sex and the City har 20års jubilæum: Hvordan fejrer du det?

Carrie Bradshaw og resten af holdet har eksisteret i lang, lang tid: Siden 1998, for at være præcis. I år fokuserer Sex and the City's 20 års jubilæumsfest på alt lige fra yndlings outfit til kosmos og til maraton tv-fester sammen med dine lige så entusiastiske veninder. Vi fejrer det på vores egen måde: Ja, rigtigt gættet! Denne klassiske halskæde med navn indtager scenen. Det var en favorit allerede før SJP gjorde den berømt. Den kurvede, feminine must have ser fantastisk ud. Carrie Bradshaw bar den til næsten alt, og det kan du og dine veninder også gøre!

Historien bag Carrie halskæden i Sex and the City

Hvis du ikke kender historien bag Carrie Bradshaw’s navnehalskæde, så læs den her: Hun fandt den på en shopping tur – sammen med sine bedste veninder selvfølgelig – og hun betragtede den som et symbol på den bedste tid i sit liv som singlepige i New York City. Selvom hun sagde, “den koster jo nærmest ingenting,” var hun helt knust, da hun mistede den i Paris og overlykkelig, da hun fandt den igen gemt i foret på sin taske. Sarah Jessica Parker har stadig halskæden! På New York magazine’s Vulture Festival, fortalte hun at halskæden er en af hendes højst skattede ejendele, og at den minder hende om perioden, hvor hun spillede Carrie sammen med BFF Charlotte, Miranda og Samantha.

Skrevet i guld

Dette look er selvfølgelig super klassisk i 14 karat guld eller forgyldt med 18 karat guld og perfekt til at hylde en af vores yndlingspersoner fra SATC med. Samtidigt er der mange andre muligheder. Halskæden med lille navneskilt er perfekt til dem der foretrækker et diskret look, mens den dobbelt så tykke udgave har en stærkere og mere modig udstråling.

Med forskellige finish såsom sterlingsølv, rosa forgyldning og Swarovski sten, kan du nyde dette moderne bud på en klassiker, mens du tager højde for din egen unikke smag. De er ligeså smukke som originalen, men med et moderne touch til at fremhæve din ”lille sorte” eller hvad du nu tager på næste gang, du går ud med veninderne.

Fejr jeres venskab

Uanset om du forkæler dig selv eller din bedste ven, så er personlige smykker et fantastisk statement og samtidigt ærer du det særlige bånd, der går hånd i hånd med et varigt venskab. Selvom dit liv nok ikke er så fyldt med drama som Carrie’s synes vi, det er værd at fejre – måske imens I ser jeres favoritafsnit af Sex and the City sammen!
Copyright © 2012-2019 MinNavneHalskæde.
Alle rettigheder forbeholdes.