Den ikoniske Carrie halskæde

Den ikoniske Carrie halskæde
Carrie halskæde er et ikonisk smykke, som ses hos mange kvinder verden over. I dag er dette klassiske tilbehør dukket op igen og giver kvinder mulighed for at opleve dette store øjeblik indenfor mode endnu en gang. Hos Min Navnehalskæde har vi en stor variation af personlige navnehalskæder og moderne stilarter; beviset for at sådan en klassiker står tidens tand.

IKONET CARRIE BRADSHAW

Halskæde med navn går langt tilbage -længe før hit serien, Sex and the City og var typisk i guld og med kunstfærdig skrift. Men efter Sara Jessica Parker bar sit Carrie smykke i serien, blev hendes karakters signatur navnehalskæde øjeblikkeligt en modetrend . Carrie Bradshaw gennemgik mange forskellige udviklinger mht. stil, men alligevel forblev halskæden hendes faste tilbehør. Fans af Sex and the City var ivrige efter at dyrke denne trend efter at have set Carrie med sin halskæde. Her mere end to årtier senere er navnehalskæde trenden tilbage og den forsætter med at stige i popularitet.

DET HELE LIGGER I NAVNET

Seriens fans var knuste da Carrie mistede sin elskede halskæde i seriens sidste afsnit. Hun købte den mens hun var ude at shoppe med sine bedste veninder, som symbol på hendes tid som single i New York, så den var et uerstatteligt smykke, som kvinder i alle aldre oplevede Carrie udvikle sig med i mange år. Seriens berømte tøjdesigner, Patricia Fields, forklarer at hun havde en butik i byen, hvor mange af nabolagets børn gik med halskæde med navn og hun tænkte, hun ville præsentere Sara for ideen. Sara var vild med tanken og derfra var resten fortid.

SIG MIT NAVN

Showet når ud til kvinder og nye generationer gennem Carrie's ikoniske modevalg. Mange går stadig rundt med deres egne tidløse navnehalskæde. En navnehalskæde er det helt rigtige fokuspunkt i stablen, når man følger trenden med at bære smykker lag-på-lag og det er typisk smykker i guld. Der er kreeret mange innovative stile, som alle er en moderne tilgang til den klassiske navnehalskæde i guld. Stilene inkluderer: halskæder med bogstav/ initial, rosaguld eller sølv navnehalskæder, navnehalskæder med diamanter og halskæder med andre skrifttyper end den klassiske, såsom udelukkende store bogstaver eller endda gamle engelske skrifttyper eller tal (en ny trend som tiltaler mange, er at gå med deres fødselsdato!).

INDTAG DIN PLADS

Personlig navnehalskæde er en trend, der er her for at blive. Det er ikke bare et personligt statement, det er også et dristigt og udtryksfuldt design. Uanset om du vælger at bære dit eget eller en elsket persons navn, fuldender og komplimenterer dette smykke dit dagligdags look. 18kt forgyldt sølv og "Swarovski" krystal navnehalskæde og Carrie-Style navnehalskæde i 18kt. forgyldt Sterlingsølv er begge fængslende designs i guld og giver dig en gylden glød. Hvis du foretrækker sølv, så er Carrie-Style navnehalskæde i sterlingsølv et strålende smykke, der tiltrækker opmærksomhed med sine unikke egenskaber. Er du til en mere minimalistisk stil vil Roseforgyldt navnehalskæde i Carrie-stil afpudse og tilføje ”minimalistisk chik” til ethvert look.

Tally Moran
SKREVET AF

Et madelskende, socialt mediedyr i tyverne besat af stil og med en uendelig kærlighedsaffære med mode- og livsstilstemaer. Tally er tekstforfatter og stemmen bag My Name Necklace Blog.
Copyright © 2012-2019 MinNavneHalskæde.
Alle rettigheder forbeholdes.