Hvad er guld vermeil smykker?

Hvad er guld vermeil smykker?
Dette smykkemateriale er flere århundreder gammelt. Guld vermeil smykker er blevet en voksende trend inden for smykkeverdenen og fortsætter med at vokse i popularitet. Det er den perfekte balance mellem kvalitet og værdi, og hvis det vedligeholdes rigtigt, stråler guld vermeil livet igennem. Min navnehalskæde hjælper dig gerne med at finde ud af, om smykker i vermeil er det rette for dig. Derfor har vi har besvaret alle de vigtigste spørgsmål vedrørende guld vermeil, som du kan læse her, før du foretager dit køb!

Hvad er smykker i guld vermeil?

Vermeil er perfekt til dig der ønsker smykker, der ligner rent massivt guld uden at skulle betale den høje pris, da det er et overkommeligt alternativ og resulterer i samme udseende. Man betragter et metal for at være vermeil, når basen består af sterlingsølv belagt med mindst 10 karat guld. Hvor mange mikron har vermeil? Tykkelsen på guldbelægningen skal bestå af mindst 2.5 mikron. Man kan også få guld vermeil i Hamilton guld, rosaguld m.m.

Hvad er forskellen på vermeil og forgyldt?

Som nævnt skal guld vermeil leve op til de følgende tre krav: sterlingsølv, karat guld og tykkelsen på belægningen. Ellers betragtes det som forgyldt. Den største forskel på vermeil og forgyldt ligger i, hvilke materialer der udgør basen. Kernen i forgyldte smykker kan bestå af diverse materialer, hvorimod vermeil altid skal laves med sølv. Der stilles ingen specifikke krav til, hvor tykt guldlaget skal være på forgyldte smykker. Smykker i guld vermeil er dyrere end de forgyldte, og de kan være mere holdbare end forgyldte smykker afhængigt af guldet, der bruges til at forgylde det enkelte smykke.

Navnehalskæde i signatur-stil - guld vermeil

Hvor længe holder guld vermeil?

Holdbarheden af et vermeil smykke afhænger af tykkelsen på guldbelægningen. Jo tykkere guldbelægningen er, jo længere holder dit smykke. Vermeils renhed udgør også en faktor. Jo højere guldets renhed er, desto mindre er sandsynligheden for det bliver beskadiget. Hvis du gerne vil købe smykker, der varer hele livet, anbefales det at vælge 14 karat eller 18 karat. Det anbefales desuden at have en vedligeholdelsesrutine for dine vermeil smykker for at undgå misfarvning.

Kan jeg være allergisk over for vermeil?

Visse metaller såsom kobber, chrom og nikkel er kendt for at kunne forårsage allergiske reaktioner hos nogle mennesker. Der bør ikke give grund til bekymring, da guld vermeil som regel kun indeholder guld og sølv. Alle produkter hos Min navnehalskæde er nikkelfri.

Hvordan rengør jeg mine vermeil smykker?

Bliver vermeil misfarvet eller grønt? Med den rigtige pleje kan guld vermeil bevare sin fantastiske stand i årevis. Det anbefales at opbevare dine smykker i et smykkeskrin, når du ikke bærer dem, for at undgå oxidation. Anvend aldrig kemikalier som vaskemidler og make-up til at rense smykkerne og undgå at tørre dem med grove stoffer. I stedet bør du nænsomt tørre dine smykker af med en mikrofiberklud vredet op i varmt sæbevand.

Kan jeg gå i bad med vermeil?

Det er vigtigt du holder guld vermeil væk fra alle slags varme for at undgå, at det tager skade. Det gælder også vand og sved (vaske hænder, brusebad og motion). Dine vermeil smykker bør opbevares på et mørkt, køligt og tørt sted.

Månedssten halskæde til mor - guld vermeil

Hvor kan jeg købe vermeil produkter?

Du kan finde guld vermeil i mange smykkebutikker, også online. Her hos Min navnehalskæde har vi et bredt udvalg af smykker i guld vermeil, såsom halskæder og armbånd. Vores favoritter er 3D stavhalskæde med indgravering i guld vermeil, der er perfekt til en du elsker og vores Bangle armbånd med hjerteformede charms i guld vermeil, som er et smykke, der bliver værdsat og fejrer dine lykkeligste stunder. Navnehalskæde i signatur-stil i guld vermeil, understreger din stil til hverdag.

Tally Moran
Skrevet af

Et madelskende, socialt mediedyr i tyverne besat af stil og med en uendelig kærlighedsaffære med mode- og livsstilstemaer. Tally er tekstforfatter og stemmen bag Min navnehalskæde Bloggen.
Copyright © 2007-2020 Min Navne Halskæde
Alle rettigheder forbeholdes.