Vi er alle i samme båd: Vores hjemmeside er som altid åben. Lær mere
Til vores kunder,
Vi vil gerne dele de foranstaltninger, vi foretager som følge af Coronavirus (COVID-19), for at sikre den fortsatte trivsel af alle hos Min navnehalskæde, samt vores kunder.

Vores kunder og medarbejderes helbred er af højeste prioritet i alt, hvad vi foretager os. Derfor bliver vores kontorer og værksteder løbende rengjort og disinficeret. Alle vores medarbejdere er instrueret i at overholde Sundhedsstyrelsens vejledninger for håndvask og hygiejne. Vi overvåger udviklingen tæt og foretager nødvendige justeringer for at sikre et sterilt og sundt arbejdsmiljø.

Som din leverandør af personlige smykker er vi opsatte på fortsat at levere den oplevelse af Min navnehalskæde, som du kender og forventer, i et sundt arbejdsmiljø, der fremmer og beskytter alles trivsel. For at sikre DIN sikkerhed bliver alle smykker grundigt rengjort før forsendelse. Vi tilbyder også leveringsmetoder, der ikke kræver personlig kontakt, da vores forsendelsesvirksomhed kan lægge pakken uden for din dør.

Vi er opsatte på at sikre dig en nem og sikker oplevelse. Vores hjemmeside er åben, og vi opererer som normalt, med alle nødvendige foranstaltninger. Du er velkommen til at kontakte vores kundeserviceteam med eventuelle spørgsmål og bekymringer.

Pas på dig selv og dine kære.
Teamet bag Min navnehalskæde
Luk
Arabisk Navnehalskæde i 14 karat guld
Arabisk Navnehalskæde i 14 karat guld Arabisk Navnehalskæde i 14 karat guld - 1 Arabisk Navnehalskæde i 14 karat guld - 2 Arabisk Navnehalskæde i 14 karat guld - 3
x
Arabisk Navnehalskæde i 14 karat guld Arabisk Navnehalskæde i 14 karat guld - 1 Arabisk Navnehalskæde i 14 karat guld - 2 Arabisk Navnehalskæde i 14 karat guld - 3
GRATIS LEVERING

Arabisk Navnehalskæde i 14 karat guld

Vores pris:
1,590 kr.
4.5 ud af 5 (2)
Trin 1. Vælg Materiale
Trin 2. Tilpas Mig
Vælg materiale:
Skriv indgravering på arabisk: (Op til 10 tegn)
Klik her for et virtuelt arabisk keyboard og kopier indgraveringen her. Alternativt kan du skrive indgraveringen på dansk. Så oversætter vi den for dig .
Vælg kædelængde:Guide til kædelængde
 35 cm
  •  35 cm
  •  40 cm
Forkæl dig selv eller en særlig person med den ultimative luksus: En personlig arabisk halskæde med navn! Vores Arabisk Navnehalskæde i 14 karat guld, er en fantastisk tilføjelse til enhver smykkesamling takket være enestående detaljer, der fanger det eksotiske udseende af mellemøstlige bogstaver. Den er individuelt håndlavet af 14k gult guld og er fastgjort i hver ende til en luksuriøs kongekæde i 14k gult guld for at gøre fuldende looket. Du skal blot oplyse en inskription indeholdende op til 8 tegn og vores dygtige smykkedesignere ordner resten og fremstiller dit enestående vedhæng! Denne smukke halskæde er også tilgængelig i Sterling sølv eller 18k forgyldt Sterling sølv efter eget valg. Uanset hvilken du vælger, vil den helt sikkert blive værdsat. Tag et kig rundt i vores kollektion, hvor du kan finde den perfekte arabiske navnehalskæde til dig selv og til alle på din liste.
Skriv dit navn på engelsk eller arabisk. Vores team kan hjælpe dig med at oversætte dit navn fra engelsk med MSA dialekt (Modern Standard Arabic). Du kan også bruge et arabisk tastatur til selv at skrive dit navn på arabisk.
Du kan bruge dette virtuelle tastatur til at skrive navnet med og derefter kopiere det til det angivne sted på produktsiden.
Ét navn eller ord per vedhæng.
Kædelængden nævnt på vores hjemmeside inkluderer ikke vedhænget.
Størrelsen på vedhænget varierer afhængigt af navnets længde .
Den gennemsnitlige vedhængsstørrelse er:
2 – 5 cm.
Du er velkommen til at kontakte os via email med specielle ønsker eller spørgsmål.
ID:101-01-232-01
Materiale:14 karat massivt guld
Stil:Arabisk navnehalskæde
Tykkelse:0.4mm
Detaljer:5 - 10 mm
Kædestil:Kongekæder i 14 karat guld
Kædelængde:35 cm, 40 cm, 45 cm
Inskription sprog:Arabisk
Din bestilling vil blive sendt med følgende forsendelsesmetode:
Metode
Anslået leveringsdato
Standardlevering
Modtag den senest 06/07/2020
Hastelevering
Modtag den senest 24/06/2020
Ekspreslevering
Modtag den senest 17/06/2020
  • Vær opmærksom på at tidsperioden nævnt ovenfor er inklusive fremstillingen.
  • På grund af COVID-19 kan du nu ændre din forsendelsesadresse op til 48 timer efter, du har afgivet din bestilling.
Kunder der så denne model, så også:
Arabisk Navnehalskæde med 18K Guldbelægning

Arabisk Navnehalskæde med 18K Guldbelægning

390 kr.
Kundeanmeldelser
|
København Nv
July 2018
Flot smykke, dog meget tynd kæde.
|
Frederiksberg C
June 2018
Super flot produkt. Dejligt med en personlig gave der kan have en stor betydning.

Copyright © 2007-2020 MinNavneHalskæde.
Alle rettigheder forbeholdes.