Vi står sammen: Vores webshop er åben. Læs mere
Til vores kunder,
Vi vil gerne dele de foranstaltninger, vi foretager som følge af Coronavirus (COVID-19), for at sikre den fortsatte trivsel af alle hos Min navnehalskæde, samt vores kunder.

Vores kunder og medarbejderes helbred er af højeste prioritet i alt, hvad vi foretager os. Derfor bliver vores kontorer og værksteder løbende rengjort og disinficeret. Alle vores medarbejdere er instrueret i at overholde Sundhedsstyrelsens vejledninger for håndvask og hygiejne. Vi overvåger udviklingen tæt og foretager nødvendige justeringer for at sikre et sterilt og sundt arbejdsmiljø.

Som din leverandør af personlige smykker er vi opsatte på fortsat at levere den oplevelse af Min navnehalskæde, som du kender og forventer, i et sundt arbejdsmiljø, der fremmer og beskytter alles trivsel. For at sikre DIN sikkerhed bliver alle smykker grundigt rengjort før forsendelse. Vi tilbyder også leveringsmetoder, der ikke kræver personlig kontakt, da vores forsendelsesvirksomhed kan lægge pakken uden for din dør.

På grund af ekstra sikkerhedsforanstaltninger i forbindelse med COVID-19, kan leveringstiden være længere end normalt. Vi værdsætter din tålmodighed i denne tid.

Vi er opsatte på at sikre dig en nem og sikker oplevelse. Vores hjemmeside er åben, og vi opererer som normalt, med alle nødvendige foranstaltninger. Du er velkommen til at kontakte vores kundeserviceteam med eventuelle spørgsmål og bekymringer.

Pas på dig selv og dine kære.
Teamet bag Min navnehalskæde
Luk
Personligt armbånd til mænd i sort sølv
Personligt armbånd til mænd i sort sølv Personligt armbånd til mænd i sort sølv - 1 Personligt armbånd til mænd i sort sølv - 2
x
Personligt armbånd til mænd i sort sølv Personligt armbånd til mænd i sort sølv - 1 Personligt armbånd til mænd i sort sølv - 2
GRATIS LEVERING

Personligt armbånd til mænd i sort sølv

Vores pris:
390 kr.
Trin 1. Vælg Materiale
Trin 2. Tilpas Mig
Kædelængde:

Vores designere har talent for at prioritere et flot udseende og det er præcis, hvad Personligt herre armbånd i sort sølv leverer. Dette velafbalancerede smykke er robust og smukt takket være dristigt, sammenflettede led, der giver en fascinerende tekstur. Låsen i sterling sølv giver lige den rigtige mængde kontrast, hvilket gør dette design endnu mere spændende. Dette unikke herre armbånd er lavet med sterling sølv og sort sølv. Det har:

  • Behageligt kædedesign
  • Holdbar lås

Derfor vil han elske det:

Mænd kan lide at se godt ud! Dette attraktive armbånd er det ideelle tilbehør til at fremhæve hans foretrukne looks. Det er behageligt, det følger ham overalt og er en diskret påmindelse om det kærlige forhold I har til hinanden.

Yderligere muligheder:

På jagt efter det helt rigtige? Besøg vores kollektion af smykker til mænd. Her finder du det perfekte tilbehør til ham!

Vis mere Vis mindre
Læs om vores Sikkerhedspolitik for Børn.
Du er velkommen til at kontakte os via email med specielle ønsker eller spørgsmål.
ID:110-03-2294-04
Materiale:0.925 sterlingsølv
Stil:Armbånd - mænd
Tykkelse:5.05mm
Detaljer:5.05mm
Kædestil:Linkkæder
Kædelængde:21cm
Din bestilling vil blive sendt med følgende forsendelsesmetode:
Metode
Anslået leveringsdato
Standardlevering
Modtag den senest 06/07/2020
Hastelevering
Modtag den senest 01/07/2020
Ekspreslevering
Modtag den senest 25/06/2020
  • Vær opmærksom på at tidsperioden nævnt ovenfor er inklusive fremstillingen.
  • På grund af COVID-19 kan du nu ændre din forsendelsesadresse op til 48 timer efter, du har afgivet din bestilling.

Copyright © 2007-2020 MinNavneHalskæde.
Alle rettigheder forbeholdes.