COVID-19 opdatering. Læs mere
Til vores kunder,
Vi vil gerne dele de foranstaltninger, vi foretager som følge af Coronavirus (COVID-19), for at sikre den fortsatte trivsel af alle hos Min navnehalskæde, samt vores kunder.

Vores kunder og medarbejderes helbred er af højeste prioritet i alt, hvad vi foretager os. Derfor bliver vores kontorer og værksteder løbende rengjort og disinficeret. Alle vores medarbejdere er instrueret i at overholde Sundhedsstyrelsens vejledninger for håndvask og hygiejne. Vi overvåger udviklingen tæt og foretager nødvendige justeringer for at sikre et sterilt og sundt arbejdsmiljø.

Som din leverandør af personlige smykker er vi opsatte på fortsat at levere den oplevelse af Min navnehalskæde, som du kender og forventer, i et sundt arbejdsmiljø, der fremmer og beskytter alles trivsel. For at sikre DIN sikkerhed bliver alle smykker grundigt rengjort før forsendelse. Vi tilbyder også leveringsmetoder, der ikke kræver personlig kontakt, da vores forsendelsesvirksomhed kan lægge pakken uden for din dør.

På grund af ekstra sikkerhedsforanstaltninger i forbindelse med COVID-19, kan leveringstiden være længere end normalt. Vi værdsætter din tålmodighed i denne tid.

Vi er opsatte på at sikre dig en nem og sikker oplevelse. Vores hjemmeside er åben, og vi opererer som normalt, med alle nødvendige foranstaltninger. Du er velkommen til at kontakte vores kundeserviceteam med eventuelle spørgsmål og bekymringer.

Pas på dig selv og dine kære.
Teamet bag Min navnehalskæde
Luk
Lænke armbånd med bogstav i Sterlingsølv
Lænke armbånd med bogstav i Sterlingsølv Lænke armbånd med bogstav i Sterlingsølv - 1 Lænke armbånd med bogstav i Sterlingsølv - 2 Lænke armbånd med bogstav i Sterlingsølv - 3 Lænke armbånd med bogstav i Sterlingsølv - 4
x
Lænke armbånd med bogstav i Sterlingsølv Lænke armbånd med bogstav i Sterlingsølv - 1 Lænke armbånd med bogstav i Sterlingsølv - 2 Lænke armbånd med bogstav i Sterlingsølv - 3 Lænke armbånd med bogstav i Sterlingsølv - 4
GRATIS LEVERING

Lænke armbånd med bogstav i Sterlingsølv

Vores pris:
440 kr.
Trin 1. Vælg Materiale
Trin 2. Tilpas Mig
Lägg till bokstäver?
Vælg første initial:
Vælg andet initial:
Vælg kædelængde:
This product is out of stock
Stilfuld uden besvær! Vores Lænke armbånd med bogstav i Sterlingsølv er en fantastisk tilføjelse til dit smykkeskrin - og det er så smukt, at du vil have det på så ofte som muligt. Helt vidunderligt på egen hånd og sjovt at stable med andre armbånd i sølv, guld og rødguld, hvilket giver dette alsidige armbånd med bogstav et strejf af bevægelse. De firkantede krystalled tilføjer lige den rigtige mængde glitter. Dette armbånd med bogstav vedhæng har justerbar anker kæde for et pænt look og en behagelig pasform. Lavet med Sterlingsølv med plads til op til to initialer med fed skrift, store bogstaver. Det er bare helt rigtigt til at fejre bedste venner, kærester, familiemedlemmer eller endda elskede kæledyr med. Hvordan du end designer det, ser det perfekt ud og meningen er helt igennem sentimental. Vi inviterer dig hermed til at besøge vores kollektion, hvor du finder mange flere armbånd med navn, som du kan vælge imellem! Du kan finde flere smykker med initialer i vores fulde kollektion.
Alla bokstäver är versaler.
Klik her for at se vores guide til kædelængde.
Læs om vores sikkerhedspolitik for børn.
Du er velkommen til at emaile os hvis du har spørgsmål eller forespørgsler.
ID:110-03-1948-04
Materiale:0.925 Sterlingsølv
Stil:Initial Armbånd
Tykkelse:0.7mm
Detaljer:7mm
Kædestil:Rollokæde
Kædelængde:16.5 cm - 19 cm
Din bestilling vil blive sendt med følgende forsendelsesmetode:
Metode
Anslået leveringsdato
Standardlevering
Modtag den mellem 27/08/2020 - 31/08/2020
Hastelevering
Modtag den mellem 21/08/2020 - 24/08/2020
Ekspreslevering
Modtag den mellem 13/08/2020 - 14/08/2020
  • Vær opmærksom på at tidsperioden nævnt ovenfor er inklusive fremstillingen.
  • På grund af COVID-19 kan du nu ændre din forsendelsesadresse op til 48 timer efter, du har afgivet din bestilling.
Kunder der så denne model, så også:
Halskæde med bogstav i forgyldt sølv

Halskæde med bogstav i forgyldt sølv

560 kr.390 kr.
Ankelkæde med bogstav i forgyldt sølv

Ankelkæde med bogstav i forgyldt sølv

340 kr.
Rose halskæde med bogstav vedhæng i sølv

Rose halskæde med bogstav vedhæng i sølv

340 kr.
Initial halskæde med kursiv skrift i sølv

Initial halskæde med kursiv skrift i sølv

290 kr.

Copyright © 2007-2020 MinNavneHalskæde.
Alle rettigheder forbeholdes.